Winkelwagen

Yamaha Clavinova CLP-665GP PWH Digitale Piano Polished White

Yamaha Clavinova CLP-665GP PWH Digitale Piano Polished White

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 4.479
Catalogusprijs € 5.269
Levertermijn:

Huurkopen:
€ 105,39 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

De Yamaha Clavinova CLP665GP is gebaseerd op de CLP635, maar dan verder uitgewerkt als digitale vleugelpiano. De CLP665GP is echter niet enkel uitgerust met een GHX3 klavier, VRM (Virtual Resonance Modeling) en het pianogeluid van de CFX concertvleugel van Yamaha, maar oogt ook mooi dankzij zijn babyvleugel look. Dankzij deze vleugelkast zijn de speakers zo geplaatst dat je bijna dezelfde feedback krijgt als bij een akoestische vleugelpiano. Daarbovenop kan je gemakkelijk draadloos connectie maken met je smartphone of tablet (zowel iOS als Android) om je favoriete nummers via de krachtige speakers van de CLP665GP te laten afspelen! Een juweeltje voor elke huiskamer.

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale vleugel
Hoogte:93,2 cm
Breedte:143 cm
Lengte:114,7 cm
Gewicht:103 kg
Afwerking:Wit Hoogglans

Het geluid van enkele van de beste concertvleugels in de wereld

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar met een druk op de knop, laat de Yamah Clavinova CLP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De Yamaha Clavinova CLP-600-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden. Het reproduceert de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische Bösendorfer Imperial uiterst nauwgezet.

De krachtige klank van de vermaarde CFX

Yamaha’s vlaggenschipconcertvleugel (275 cm), de CFX, biedt sprankelend hoog en een krachtige, doordringende bas met een geluid dat tot de verste uithoeken van elke concertzaal draagt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Het legendarische geluid van een Bösendorfer Imperial

Bösendorfer, oorspronkelijk opgericht 1828, bezit nog steeds een unieke positie onder pianobouwers als de enige fabrikant ter wereld die nog steeds gebruikmaakt van de Weense traditie van het ambachtelijk, met de hand vervaardigde ontwerp dat de unieke warme bas, het zingende hoog en de rijke klankkleuren produceert, wat bekend staat als het 'Weense Geluid'. De ontwikkeling van Bösendorfer piano's is beïnvloed door beroemde componisten zoals Brahms en Johann Strauss, wat resulteerde in een instrument dat gelauwerd werd als de enige piano die in staat was het frenetieke spel van Franz List te doorstaan.

Trouw blijvend aan deze erfenis van nauwgezet ontwerp en de implementatie, wordt elk Bösendorfer-instrument zeer minutieus met de hand vervaardigd gedurende vele uren door uiterst deskundige en ervaren ambachtslieden. In 2008 werd Bösendorfer onderdeel van de Yamaha Group en in 2014 kwam de bewonderde klank van de Bösendorfer Imperial beschikbaar in de Clavinova CLP-serie.

De aanslag van het Yamaha Clavinova-klavier wordt geroemd door pianisten vanwege een speelbeleving die u laat vergeten dat u op een digitale piano speelt en biedt een authentieke aanspreekbaarheid bij de kracht van uw aanslag en het natuurlijke terugvallen van de toets. Door gebruik te maken van hetzelfde hamersysteem en veerloze mechaniek als bij een vleugel, reproduceert het toetsmechaniek van de GH3X-klavieren nauwgezet de aanslag van een akoestische piano, met een zwaardere aanslag in het lage gedeelte tot een lichtere aanslag in de hogere octaven.

Yamaha's geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is nu voor het eerst beschikbaar op de Clavinova. De technologie maakt gebruik van samples van de CFX, Yamaha's vermaarde concertvleugel, opgenomen met speciale microfoons, die positioneringsinformatie en andere nuances bevatten die door het menselijk gehoor onderscheiden worden. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt.

Zodra u de Yamaha CFX Grand Voice kiest en een hooftelefoon opzet, wordt het bi-auraal gesamplede geluid automatisch klaargezet en ingesteld en zijn er geen verdere instellingen nodig. Nu kunt u, met of zonder hoofdtelefoon, thuis optimaal genieten van de concertvleugelbeleving.