Winkelwagen

Yamaha Arius YDP-144 B Digitale Piano Satin Black

Yamaha Arius YDP-144 B Digitale Piano Satin Black

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 799
Catalogusprijs € 940
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

De Yamaha Arius YDP-144 is als instapmodel uitgerust met een goed basisklavier en dito klank, en biedt een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor de meer gevorderde speler raden wij aan ook even te kijken naar de Yamaha Arius YDP-164 of de Yamaha Clavinova reeks.

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale piano
Hoogte:81,5 cm
Breedte:135,7 cm
Diepte:42,2 cm
Gewicht:38 kg
Afwerking:Zwart Gesatineerd

Een vleugelbeleving met een compacte piano voor thuis

Dompel uzelf onder in de geluiden die u maakt, of het nu puur voor plezier is of als u naar perfectie streeft. Deze Arius digitale piano is een vakkundig vervaardigd instrument dat mogelijk is gemaakt door het resultaat van meer dan een eeuw geavanceerde Yamaha-technologieën en -expertise. De Yamaha Arius YDP-144 is een betaalbare digitale piano, perfect voor studenten of hobbyisten die op zoek zijn naar een aantrekkelijk instrument voor thuis.

Een authentieke, expressieve pianobeleving

De Yamaha Arius YDP-144 biedt ervaring die op die van een vleugel lijkt, met het geluid van Yamaha's vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en het realistische GHS-toetsenbord (Graded Hammer Standard).

De voor de Yamaha Arius YDP-144 opnieuw gesamplede vlaggenschipconcertvleugel (275 cm) van Yamaha, de CFX, biedt sprankelend hoog en krachtig, doordringend laag gecombineerd in een geluid dat tot de verste uithoeken van elke concertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Met een vleugelmechaniek met 88 toetsen reproduceert de GHS (Graded Hammer Standard) de speelbeleving van een akoestische vleugel, van de zwaardere aanslag in de lagere tot de lichtere aanslag in de hogere octaven.

De Yamaha Arius YDP-144 biedt handige functies voor wanneer u niet altijd op hoog volume piano kunt spelen. Intelligent Acoustic Control (IAC) past het geluid automatisch aan zodat spelers op elk volumeniveau van gebalanceerd geluid kunnen genieten.

Met Stereophonic Optimizer kunnen spelers genieten van het natuurlijke, ruimtelijke geluid dat wordt ervaren wanneer ze achter een akoestische piano zitten, zelfs wanneer ze een hoofdtelefoon dragen. Bij gebruik van deze functie worden stemmen die gesampled zijn van akoestische piano's waargenomen alsof ze afkomstig uit de kast van het instrument zelf, niet uit uw hoofdtelefoon, wat een comfortabele, natuurlijke beleving biedt.

De Yamaha Arius YDP-144 is compatibel met Smart Pianist V2.0

Hebt u ooit geprobeerd om erachter te komen welke akkoorden er in uw lievelingssongs worden gespeeld? Smart Pianist helpt u songs te oefenen en uit te voeren door de audiosong te analyseren die op uw iOS-apparaat is opgeslagen en vervolgens de akkoordsymbolen voor u weer te geven. Dankzij Smart Pianist kunt u zelfs de vele functies in de piano via uw iOS-apparaat bedienen, voor nog eenvoudigere bediening.