Winkelwagen

Yamaha Arius YDP-S34 WH Digitale Piano Satin White

Yamaha Arius YDP-S34 WH Digitale Piano Satin White

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 795
Catalogusprijs € 935
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Voor wie op zoek is naar een digitale piano in een compact meubel, is de Yamaha Arius YDP-S34 een goeie start.  Dit instapmodel van de Arius reeks combineert een goed basisklavier met een klankopname van de befaamde Yamaha CFX concertvleugel. Meer mogelijkheden evenals een betere touché vind je op de grotere broer : de Yamaha Arius YDP-S54.

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale piano
Hoogte:79,2 cm
Breedte:135,3 cm
Diepte:30,9 cm
Gewicht:37,8 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

Modern en stijlvol

Nu moderne woningen steeds compacter worden, biedt de Yamaha Arius YDP-S34 een creatieve en eigentijdse benadering van de digitale piano. Het stijlvolle en discrete ontwerp brengt elegantie in elke ruimte, terwijl het blijft zorgen voor een verbazingwekkende geluidskwaliteit.

Muziek die makkelijk in uw leven past

Het leven kan druk zijn, maar we moeten allemaal de tijd nemen om de dingen te doen waar we van houden. Het genot van het spelen van muziek in uw leven brengen, moet eenvoudig zijn. Met de Yamaha Arius YDP-S34 digitale piano kunt u rekenen op een kwalitatief hoogstaand instrument dat zich als stijlvol meubelstuk doet gelden.

Ontworpen voor een authentieke akoestische pianobeleving

Terwijl de Yamaha Arius YDP-S34 over een moderne, stijlvolle look beschikt, biedt het ook een traditionele akoestische pianospeelbeleving. Yamaha heeft meer dan een eeuw ervaring opgebouwd in het vervaardigen van akoestische piano's en heeft deze ervaring aangeboord bij het ontwerpen van digitale piano's. Vanaf het moment dat u de klep opent, gaat zitten en begint te spelen, wordt u ondergedompeld in de klank van de vlaggenschipconcertvleugel van Yamaha, de CFX. De 88 Graded Hammer Standard-toetsen repliceren de aanslag van een vleugel en geven u een authentieke akoestische pianobeleving.