Winkelwagen

Yamaha Arius YDP-S54 WH Digitale Piano Satin White

Yamaha Arius YDP-S54 WH Digitale Piano Satin White

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 999
Catalogusprijs € 1.119
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Voor wie op zoek is naar een digitale piano in een compact meubel, is de Yamaha Arius YDP-S54 een goeie keuze.  Deze combineert een goed basisklavier, met een ruime polyfonie. De Smart Pianist app biedt je de mogelijkheid dit instrument heel gemakkelijk te bedienen.

Gratis levering3 jaar garantieMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale piano
Hoogte:79,2 cm
Breedte:135,3 cm
Diepte:30,9 cm
Gewicht:37,8 kg
Afwerking:Wit Gesatineerd

Compact formaat – Groots geluid

Muziek maken is emotie, of u speelt voor puur plezier of streeft naar perfectie. Deze ARIUS digitale piano is een vakkundig vervaardigd instrument dat mogelijk is gemaakt door het resultaat van meer dan een eeuw geavanceerde Yamaha-technologieën en -expertise. De ARIUS YDP-S54 is een strak, ruimtebesparend instrument dat prachtig in elke kamer past. Perfect voor zowel hobbyisten als studenten.

Een authentieke, expressieve pianobeleving

De YDP-S54 biedt de speelbeleving van een vleugel, met het geluid van Yamaha's vlaggenschip, de CFX-concertvleugel en een expressief GH3-klavier (Graded Hammer 3).

Voor de YDP-S54 is de Yamaha CFX-concertvleugel (275 cm) opnieuw gesampled. De CFX biedt een sprankelend hoog, gecombineerd met een krachtig laag. Een geluid dat tot in elke hoek van de concertzaal reikt. De CFX werd bespeeld door de winnaar van het prestigieuze Internationale Frédéric Chopin Pianoconcours in 2010 en wordt sindsdien erkend als een van de beste concertvleugels van deze tijd.

Met een vleugelmechaniek met 88 toetsen van synthetisch ivoor en ebbenhout, reproduceert het GH3-klavier (Graded Hammer 3) de speelbeleving van een akoestische vleugel, van de zwaardere aanslag in de baskant tot de lichtere aanslag in de hogere octaven. De GH3 beschikt over een configuratie met drie sensoren die het gedrag van het klavier nauwkeurig waarneemt en interpreteert om een respons en gevoel als van een vleugel te realiseren, waardoor een snelle repetitie van de noten en authentieke expressieve beheersing mogelijk is.

De YDP-S54 biedt handige functies voor wanneer u niet altijd op hoog volume piano kunt spelen. Intelligent Acoustic Control (IAC) past het geluid automatisch aan zodat spelers op elk volumeniveau van gebalanceerd geluid kunnen genieten.

Met Stereophonic Optimizer kunnen spelers genieten van het natuurlijke, ruimtelijke geluid dat wordt ervaren wanneer ze achter een akoestische piano zitten, zelfs wanneer ze een hoofdtelefoon dragen. Bij deze functie wordt de klank van de piano waargenomen alsof ze afkomstig zijn uit de kast van een echt akoestisch instrument en niet vanuit de hoofdtelefoon. Dit biedt een meer natuurlijke beleving voor u als speler.

De YDP-S54 is compatibel met Smart Pianist V2.0

Hebt u ooit geprobeerd om erachter te komen welke akkoorden er in uw lievelingssongs worden gespeeld? De Smart Pianist-app voor iPhone/iPod touch/iPad helpt u songs te oefenen en uit te voeren door de audiosong te analyseren die op uw iOS-apparaat is opgeslagen en vervolgens de akkoordsymbolen voor u weer te geven. En dankzij Smart Pianist kunt u de vele functies in de piano met uw iOS-apparaat bedienen, voor nog eenvoudigere bediening.