Winkelwagen

Yamaha Clavinova CLP-685 PWH Digitale Piano Polished White

Yamaha Clavinova CLP-685 PWH Digitale Piano Polished White

Kopen Huurkopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 4.199
Catalogusprijs € 4.940
Levertermijn:

Huurkopen:
€ 98,80 per maand
Meer informatie over onze huurkoopformule

Ons advies

De Yamaha Clavinova CLP-685 is het absolute topinstrument uit de reeks. Door zijn GrandTouch klavier en het tegengewicht in de toetsen te combineren met twee reeksen van 3 x 50 Watt speakers en de look van een buffetpiano, krijg je een perfecte balans tussen prijs en kwaliteit. Wat deze piano erg speciaal maakt is het gebruik van hetzelfde sparrenhout dat gebruikt wordt voor het maken van zangbodems van Yamaha’s akoestische piano’s! Dit resulteert in een erg warme, ronde en voornamelijk realistische klankweergave. Je koopt dus niet enkel een piano, maar ook een high-end geluidsinstallatie, draadloos te bedienen via Bluetooth Audio (zowel iOS als Android).

Gratis levering5 jaar garantieMaene Digital AcademyMaene Acoustic Bonus

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Digitale piano
Hoogte:102,9 cm
Breedte:146,7 cm
Diepte:47,7 cm
Gewicht:89 kg
Afwerking:Wit Hoogglans

Het juiste evenwicht vinden

Pianisten geven niet alleen de voorkeur aan vleugels vanwege hun geluid, maar ook vanwege de manier waarop de toetsen op hun aanslag reageren. Als de toetsen van vleugels worden aangeslagen, is er een bepaald gewicht nodig of is er een bepaalde weerstand bij de aanslag. Net zo geldt dat als toetsen worden losgelaten, ze terugkeren naar de ruststand op basis van het evenwicht tussen de toets en het interne mechaniek van het toetsenbord. Het is moeilijk het natuurlijke terugkomen van de toetsen van een vleugel te reproduceren bij een digitale piano, vanwege de verschillen in de mechanieken. Yamaha heeft deze kenmerken zorgvuldig bestudeerd bij het ontwikkelen van het GrandTouch-toetsenbord en heeft nu dit verfijnde evenwicht weten te reproduceren bij de Clavinova digitale piano. Het resultaat is GrandTouch - de gedetailleerde aanspreekbaarheid van een vleugel waarmee uniform klankbeheersing, exacte ritmiek en vloeiende melodische expressie mogelijk is - fundamenteel voor een uitzonderlijke muzikale prestatie.

Het geluid van enkele van de beste concertvleugels in de wereld

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar met een druk op de knop, laat de CLP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De CLP-600-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische Bӧsendorfer Imperial.

 

Hefboomeffect voor uw optimale artistieke expressie

Bij het bespelen van een digitale piano, kunnen de achterste gedeelten van de toetsen een uitdaging vormen bij volledige muzikale expressie. Dit komt doordat de achterkant van de toets zich het dichtst bij het draaipunt van het mechaniek bevindt. Hoe dichter bij dit draaipunt u de toets aanslaat, hoe minder hefboomeffect u heeft en hoe meer kracht u moet toepassen. De grotere lengte van GrandTouch-toetsen geven de pianist meer hefboomeffect, voor een betere expressieve beheersing, zelfs achter aan de toetsen. Dit is dezelfde ondersteunende lengte als bij de Yamaha S3X Premium-vleugel (per april 2017) en is de langste ondersteunende lengte die bij een digitale piano wordt gebruikt.