Winkelwagen

Yamaha GC2 SH2 PE Silent Vleugel Zwart Hoogglans 

Yamaha GC2 SH2 PE Silent Vleugel Zwart Hoogglans 

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 27.734
Catalogusprijs € 32.783
Levertermijn: Op aanvraag

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Silent piano en vleugel
Hoogte:101 cm
Breedte:149 cm
Lengte:173 cm
Gewicht:305 kg
Afwerking:Zwart hoogglans

De Yamaha GC2SH2 is een akoestische vleugel, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH silent systeem van Yamaha.

Het grotere meubel en de betaalbare prijs maken van de GC2 een zeer populaire vleugel.
Een instrument met een schitterende klank en excellente resonantie. De mooie afmeting van deze vleugel geeft ook qua ‘looks’ net iets extra en zorgt voor visueel mooie gestroomlijnde verhoudingen. Kortom, het is een plezier om op deze piano te musiceren.

SH2 Silent System

Het Yamaha SH Silent System is het eerste en enige systeem in de branche dat is uitgerust met het ongelooflijke geluid dat is gesampled van de nieuwe Yamaha CFX-concertvleugel.
Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten. 

Geniet van het verbluffende geluid van Yamaha’s CFX grote concertvleugels. 265 mb Wave memory sampling voor het spelen van de meest subtiele dynamische nuances. 4 types piano-effecten. 
256 noten polyfonie. 19 verschillende klanken zoals piano, elektrische piano, orgel & klavecimbel. Ingebouwde metronoomfunctie en een handig bedieningspaneel. 53 geïnstalleerde demo-songs. 
Hoogkwalitatief geluid bij gebruik van de hoofdtelefoonaansluitingen.  Verstuur opnames via Usb en maak verbinding met computers of instrumenten uitgerust met MIDI.