Winkelwagen

Yamaha P121 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Yamaha P121 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 10.788
Catalogusprijs € 12.752
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Silent piano en vleugel
Hoogte:121 cm
Breedte:153 cm
Diepte:61 cm
Gewicht:238 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha P121 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

Ontworpen in Europa wil Yamaha zich met de P-reeks vooral manifesteren op de Europese markt.
De P121 heeft een Europese zangbodem en de verbeterde rugconstructie draagt bij tot een rijke en expressieve toon. Algemeen beschouwd zal de P 121 op lange termijn, dankzij de standaard afmetingen en het degelijk mechaniek, beter scoren dan eender welke piano uit de B-reeks.

SH2 Silent Systeem

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.