Winkelwagen

Yamaha U1 Enspire ST Piano Zwart Hoogglans

Yamaha U1 Enspire ST Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 18.082
Catalogusprijs € 21.384
Levertermijn: Op aanvraag

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Zelfspelende piano en vleugel
Hoogte:121 cm
Breedte:153 cm
Diepte:61 cm
Gewicht:228 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha U1 ENSPIRE ST is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een piano player systeem; meerbepaald het Disklavier Enspire systeem van Yamaha.

Disklavier ENSPIRE combineert het traditionele vakmanschap van Yamaha met innovatieve technologie om een uniek instrument te creëren: de perfecte entertainment piano die het mogelijk maakt elke uitvoering op te nemen en terug af te spelen met aandacht voor elk detail. 

De belangrijkste kenmerken van de Disklavier Enspire.

  1. Vernieuwd gestroomlijnd design: de grote controlebox van vorige Disklavier modellen werd vervangen door een veel kleinere.
  2. WiFi Internet toegang: via een WPS WiFi adapter.
  3. Intuïtieve nieuwe gebruikersinterface: de disklavier ENSPIRE kan bediend worden via PC, Mac, smartphone of tablet.
  4. 500 ingebouwde nummers: via de YamahaMusicSoft online winkel kunnen 6.000 extra nummers aangekocht worden binnen de app.
  5. Exclusieve 24 uur streaming diensten: via Yamaha Piano Radio heeft u toegang tot meer dan 30 kanalen, sommige met audio begeleiding.
  6. Nieuwe stereo opnames: de disklavier ENSPIRE speelt samen met nieuwe audio nummers, vaak ondersteund door vocale begeleiding.
  7. Ultra-hoge resolutie via AccuPlay zowel voor opnames als playback.
  8. De digitale tone generator heeft een verbeterde kwaliteit t.o.v. de vorige disklavier systemen.
  9. Mogelijkheid om audio opnames vast te leggen op USB-stick.
  10. De disklavier ENSPIRE systemen beschikken ook over de Silent technology van Yamaha, waardoor men het instrument ook kan bespelen en beluisteren via een koptelefoon.

Daarnaast kan u de akoestische buffetpiano uiteraard gewoon bespelen.

De piano's uit de U Series worden wereldwijd beschouwd als een toonaangevend lesinstrument.

Piano's uit de U Series zijn uitermate geschikt om thuis of in een onderwijsinstelling piano te leren spelen. Het grote klankbord van deze piano's zorgt voor een rijk en vol geluid met een gelijkmatige klankkleur in het hele bereik van het klavier. Dankzij de speciaal ontworpen hamers beschikt elk model over een uitzonderlijke klankproductie en een lange levensduur, wat ze ideaal maakt voor intensief gebruik.

Geliefd bij vele gevorderde pianisten, levert de U1 uitstekende muzikale prestaties en is vandaag dé standaard geworden waarmee vele andere buffetpiano's worden vergeleken.

Geavanceerd schaalontwerp

Door verfijningen in alle elementen die bijdragen aan de geluidsproductie, heeft de U Series vandaag een veel rijkere, meer resonante klank met een zeer uitgebalanceerd timbre over het gehele klavier.

Zangbodem en frame

Speciale ribconstructies dragen bij aan de sterkte van de zangbodem, terwijl de steunbalken op hun beurt een belangrijke invloed hebben op de rigiditeit, de resonantie en de structurele stabiliteit.

Herontworpen hamers

De hamers van U Series bestaan uit materiaal specifiek geselecteerd voor elk model om een optimale klankproductie, respons en duurzaamheid op lange termijn te voorzien.

Soft-Close klavierklep

Een dempermechanisme, dat voordien enkel in vleugelpiano's werd gebruikt, voorkomt dat de klavierklep abrupt zou dichtvallen op het klavieren, om kleine blessures of schade te voorkomen.