Winkelwagen

Yamaha YUS3 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Yamaha YUS3 SH2 PE Silent Piano Zwart Hoogglans

Kopen Een vraag stellen
of bel naar de winkel in jouw buurt

€ 16.600
Catalogusprijs € 19.622
Levertermijn: Op aanvraag

Ons advies

Het SH2 silent systeem heeft als voordeel dat je stil kan oefenen, niemand stoort en dezelfde touché blijft behouden van de gewone piano.

Gratis leveringGratis stembeurt5 jaar garantieGratis zitbank

Dit vind je wellicht ook interessant

Informatie en specificaties

Type:Silent piano en vleugel
Hoogte:131 cm
Breedte:152 cm
Diepte:65 cm
Gewicht:251 kg
Afwerking:Zwart Hoogglans

De Yamaha YUS3 SH2 is een akoestische buffetpiano, uitgerust met een stilakoestisch systeem; meerbepaald het SH2 silent systeem van Yamaha.

Net als bij de YUS1 ligt de focus bij het hoger model YUS3 op het hoogstaand ontwerp en de klank kwaliteit. De piano heeft een schitterend touché en door de hoogte van 125 cm een diepere en rijkere toon in de bassen. Het uitstekende klavierbeleg zorgt voor een aangename speelervaring die past bij de grote uitstraling en het constructieniveau van deze reeks.

SH2 Silent Systeem

Als de silentfunctie geactiveerd is en er wordt op de toetsen gespeeld, worden er hamersteelstoppers op hun plaats gebracht om te voorkomen dat de hamers tegen de snaren slaan. Terwijl de piano of vleugel zelf het zwijgen is opgelegd, worden de bewegingen van de toetsen en andere speelinformatie gedetecteerd door optische sensoren en omgezet in digitale informatie voor een toongenerator. Het digitaal gesamplede akoestische geluid wordt vervolgens naar de stereohoofdtelefoon van de speler gestuurd, zodat hij of zij in volledige privacy kan genieten.