Piano huren digitaal of akoestisch al vanaf €39 per maand

  Denk je erover om een piano of vleugel te gaan huren? Wij bieden je twee unieke piano huursystemen met vele voordelen.  

Optie 1: huur met recht van koop

Het huur met recht van koop systeem is een ideale vorm van pianohuur wanneer je begint met pianospelen of een piano wilt uitproberen. De huurovereenkomst houdt in dat je per maand een bedrag betaalt. Je kunt na een minimale huurperiode van 18 maanden op ieder gewenst moment de huurovereenkomst ook weer opzeggen.

Je huurt een nieuwe of tweedehands piano of vleugel met een minimale catalogusprijs van € 2.500,00 (digitale piano of vleugel) of € 4.000,00 (akoestische piano of vleugel) en een maximale catalogusprijs van € 12.500,00 uit onze showroom. Blijf je na de minimale looptijd van 18 maanden door huren, dan word je na 50 maanden automatisch eigenaar.

Condities:
- Maandelijkse huurprijs = 1/50e deel van de catalogusprijs
- Borgsom = 3 x maandelijkse huurprijs
- Minimale huurperiode = 18 maanden
- Maximale huurperiode = 50 maanden (eigendomsoverdracht)
- Gratis levering (b.g.)

Optie 2: huren

Een andere mogelijkheid is om een piano of vleugel te huren. Je kunt dan huren zo lang als je wilt, met een minimale periode van 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar. Wanneer je aansluitend op het huren van een piano besluit om een ander instrument van minimaal € 3.600,00 aan te kopen, dan wordt de helft van de betaalde huur van maximaal 12 huurtermijnen in mindering gebracht op de nieuwe aankoop! Je hebt hierbij vrije keuze uit ons volledige aanbod. 

Je kunt, afhankelijk van je wensen, kiezen voor een een digitale ("elektrische") piano, een akoestische piano, of een silent piano (dit is een akoestische piano voorzien met een digitaal systeem dat spelen met een hoofdtelefoon mogelijk maakt).

Een digitale piano huur je voor € 39,00* of € 49,00 per maand,
een akoestische piano huur je voor € 59,00 per maand.
Een silent piano kan worden gehuurd voor € 79,00 per maand.

*De digitale piano's van € 39 per maand zijn iets eenvoudigere modellen

Alle voordelen op een rij:

  • De nieuwste modellen
  • Alleen kwaliteitsmerken
  • Grote voorraad, snel leverbaar
  • Gratis levering (gelijkvloers)
  • Na 6 maanden opzegbaar
  • Bij latere aankoop, huurverrekening én korting

Optioneel kun je ook een bijpassende pianobank huren. Dit kost slechts € 6,00 extra per maand, en wordt ook verrekend bij latere aankoop van een instrument.

Bij de aanvang van de huurperiode betaal je een borgsom (twee maanden huur), en de eerste maand huur. Vanaf de tweede maand betaal je via automatisch incasso.

Wil je hier meer over weten? Kom dan gerust langs in één van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs leggen je graag alles in detail uit. Weet je genoeg en kun je niet wachten op je nieuwe piano? Bestel dan online en kies hieronder het instrument van je voorkeur:

Welke piano wil je huren?


Digitale huurpiano à 39 €/maand
Digitale huurpiano à 39 €/maand
Meer info
Digitale huurpiano à 49 €/maand
Digitale huurpiano à 49 €/maand
Meer info
Akoestische huurpiano à 59 €/maand
Akoestische huurpiano à 59 €/maand
Meer info
Silent piano à 79 €/maand
Silent piano à 79 €/maand
Meer info