Tweedehands bijna nieuw en einde reeks piano's

Piano Outlet

Onze Piano Outlet wordt ondertussen tot in onze buurlanden bekend en vaak gekopieerd. Het atelier van Piano's Maene gaat actief op zoek naar goede tweedehandse instrumenten in elke prijsklasse, die volledig worden gereviseerd en met onze Maene Kwaliteitsgarantie te koop worden aangeboden. De instrumenten zijn vaak nauwelijks van nieuw te onderscheiden en worden in onze piano-outlet aangeboden voor minder dan de helft van de nieuwwaarde.

Bovendien is ook voor deze akoestische instrumenten, net als voor onze nieuwe piano's, een compleet servicepakket inbegrepen: gratis levering (gelijkvloers) over heel België, gratis stembeurt voor en na de levering. Bovendien krijg je ook voor tweedehandspiano’s 5 jaar waarborg. In al onze filialen vind je een Piano Outlet-afdeling.

Nearly New - B-Stock - Eindereeks

Bij de release van een nieuwe reeks digitale piano's hebben we vaak nog enkele laatste modellen van de oude reeks beschikbaar die aan sterk verminderde prijzen worden aangeboden. Of soms wordt een piano slechts enkele keren gebruikt, bijvoorbeeld voor een muziekkamp of concert. Ook wie zich enkele weken na aankoop van een instrument bedenkt, en bijvoorbeeld een duurder instrument kiest, kan zijn instrument probleemloos aan ons retourneren. In alle bovenstaande gevallen zijn de instrumenten nieuw of zo goed als nieuw, en worden ze aangeboden aan bodemprijzen. Er zijn dus koopjes te doen ! Bovendien geven we op deze instrumenten bijna altijd dezelfde voorwaarden als bij een nieuw instrument (waarborg, eventuele gratis accessoires, enz. )

Premium Tweedehands

Ben je op zoek naar instrument in het absolute topsegment, maar dan tweedehands? Neem dan een kijkje tussen onze Premium tweedehands piano's en vind daar de tweedehandse Steinway, Bechstein, Bösendorfer, Schimmel, Ibach, enz.  die je zoekt. De meeste instrumenten werden in ons eigen atelier gerestaureerd. Alle tweedehandse Steinways zijn voorzien van een certificaat van authentieke restauratie in het atelier Chris Maene.