Garantie op digitale piano's

Piano's Maene biedt je ook voor digitale piano's een volledige service. We hebben specialisten in huis en werken ook met gerenommeerde techniekers die in opdracht van de fabrikanten herstellingen uitvoeren. Uiteraard is er ook een uitgebreide garantie. Doorgaans krijg je van de fabrikant twee jaar garantie op je digitale piano. Dit is het wettelijke minimum voor elektronische apparatuur binnen de EU.  Piano's Maene breidt deze basisgarantie van de fabrikant sowieso al uit naar 3 jaar.  Veel fabrikanten zijn echter bereid om deze periode te verlengen, op voorwaarde dat je je instrument registreert op hun website. Hierbij een overzicht van de garantietermijnen en eventuele registratiepagina's van onze digitale merken:

Kawai

Kawai geeft op alle modellen 5 jaar garantie. Je hoeft hiervoor verder niets te doen, er is dus geen registratie vereist. De leverdatum bepaalt de startdatum van de garantie. 

Roland

Roland geeft op alle modellen minstens 3 jaar garantie, mits registratie op hun website. Op hun middenklasse en topmodellen geven ze zelfs 10 jaar garantie.  Klik hier om je digitale Roland piano te registreren.

Yamaha

Standaard geeft Yamaha 2 jaar garantie op al hun digitale instrumenten. Als je je instrument registreert, wordt deze piano automatisch met 3 jaar verlengd tijdens promotieperiodes. Dit is uitsluitend geldig voor de Avant Grand-, CLP- en CVP-reeksen.
Klik hier om je digitale Yamaha piano te registreren.