Service en voorwaarden

Persoonlijke service

Piano's zijn onze specialiteit. We hebben niks met drums, gitaren of andere instrumenten maar over piano's weten we alles. Zowel over akoestische als digitale! We hebben meer dan 75 jaar ervaring met akoestische piano's en meer dan 25 jaar met digitale piano's. We zijn ook de enigen in Europa die zowel de hedendaagse als de historische piano’s omarmen. Ten slotte zijn we ook pianobouwer: in ons Atelier worden onze eigen Doutreligne instrumenten afgewerkt en bouwen we van klavecimbels tot concertvleugels.

We hebben alleen de beste merken in ons aanbod. A-merken die al decennia lang letterlijk "de toon zetten": zoals Steinway & Sons, Boston, Essex, Doutreligne, Yamaha, Roland, Kawai en Nord. Van deze merken hebben we het hele gamma speelklaar opgesteld staan in onze showrooms: van het meest prijsgunstige instapmodel tot het absolute top-vleugelmodel. Je kan dus alles in alle rust uitproberen.

Voor onze digitale instrumenten voorzien we ook een gratis opleiding voor al onze klanten; onze “Maene Digital Academy”.

Bezoek onze showrooms

Over piano's kan je heel wat informatie online vinden. Op onze website vind je heel wat info over de verschillende modellen, je kan prijzen en eigenschappen makkelijk vergelijken en ook andere plaatsen op het internet bieden relevante informatie. We raden echter sterk aan om geen definitieve keuze te maken vooraleer je instrumenten echt hebt uitgetest. Alle modellen uit onze catalogus staan speelklaar opgesteld in één of meer van onze showrooms. Kom ze vrijblijvend uitproberen en laat je ook informeren door onze adviseurs. Zij zijn niet alleen ervaren pianisten, ze beschikken ook over een diepgaande kennis van alle modellen (akoestisch en digitaal), zodat ze samen met jou kunnen meedenken over het best passende instrument, binnen jouw budget. Geen hard-selling dus, maar professioneel advies.

Flexibele aankoop- en huurformules

We bieden verschillende aankoop- en huurkoopformules aan, om op een financieel haalbare manier je droominstrument bij je thuis te kunnen hebben. Vraag ook naar onze unieke Maene-Steinway financiering.

Eerlijke en concurrentiële prijzen

Niettegenstaande we de hoogste kwaliteit op de markt leveren, bieden we ook even concurrentiële prijzen aan op alle instrumenten. Voel je vrij om te vergelijken en contacteer ons zeker mocht je je in een situatie bevinden die dit tegenspreekt.

Niet tevreden, geld terug

Een via de webshop aangekochte bestelling kan steeds worden geannuleerd: je hebt 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van het pakket om eenvoudig een uitwisseling of terugbetaling aan te vragen.

Eenvoudig en veilig betalen

In al onze showrooms kan met bancontact worden betaald. Bij aankoop in de showrooms wordt meestal een voorschot gevraagd en wordt het resterende saldo betaald via overschrijving, vóór de levering. Op verzoek kunnen ook andere betaalmethoden worden besproken. Betalingen via de website gebeuren via een beveiligde SSL verbinding.

Disclaimer

Piano’s Maene is niet verantwoordelijk voor drukfouten (inclusief prijzen), incorrecte schrijfwijzen of productspecificaties en wijzigingen van artikelen die in op de website te vinden zijn. De afbeeldingen bij het product zijn niet bindend en prijzen kunnen veranderen zonder voorafgaandelijke melding.  Alle prijzen werden uitgedrukt in euro en zijn inclusief alle wettelijke bijdragen. Promo’s en aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde periode geldig. Tevens zijn alle prijzen weergegeven op deze site onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt.
Piano’s Maene spant zich in om alle informatie zo volledig en correct mogelijk weer te geven, maar staat hiervoor echter niet garant en aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is toedoen van foute of onvolledige informatie.