Op aanvraag Waar kan u de piano bespelen?

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Prijs op aanvraag

Droomt u van een concert in uw eigen woonkamer?

Steinway SPIRIO is niet zomaar een zelfspelende vleugel. De combinatie van een topvleugel, kwalitatief zelfspelend systeem en uitgebreide muziekbibliotheek maakt dit instrument uniek.

Op een relaxte avond met uw familie of ter entertainment van uw gasten, met Steinway SPIRIO heb je altijd een topartiest in huis.

Wilt u de sensatie en ontroering van deze Steinway SPIRIO beleven? Neem dan zeker contact op voor een persoonlijke demonstratie.

Specificaties

Lengte
211 cm
Breedte
148 cm
Gewicht
345 kg
Sostenuto pedaal
Nee
USB to host
Nee
USB to device
Nee
MIDI in/out
Nee
  1. Gratis levering
  2. Gratis stembeurt
  3. 5 jaar Garantie
  4. Gratis zitbank

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

STEINWAY & SONS SPIRIO

Steinway SPIRIO is de eerste zelfspelende vleugel van allerhoogste kwaliteit. Dit meesterwerk combineert precisie, technologie en vakmanschap om de enige muzikale ervaring in zijn soort tot bij u thuis te brengen. Een simpele aanraking op uw iPad is alles wat nodig is voor SPIRIO om uw Steinway tot leven te brengen.

U kunt zich verheugen op een eersteklas SPIRIO-muziekbibliotheek met werken die onder de beste omstandigheden werden opgenomen in de speciale Steinway Studios. Elke maand worden nieuwe opnames automatisch toegevoegd.

Van Bach tot George Gershwin en Billy Joel: SPIRIO laat de muziek zo authentiek in uw woonkamer weerklinken waardoor het lijkt alsof de artiest zelf op uw vleugel zit te spelen. Van Mozart, Liszt en Tchaikovsky, tot the Beatles, Coldplay en Adèle: u beslist zelf naar wie u wil luisteren.

Maar het blijft, eerst en vooral, een prachtige Steinway & Sons vleugel.Bespeel zelf of laat de vleugel voor u spelen; dit beslist u vanaf nu volledig zelf.

 

STEINWAY & SONS B-211

De Steinway & Sons B-211 wordt wereldwijd beschouwd als de meest perfecte vleugelpiano. Dit model wordt bijzonder hoog ingeschat door alle pianobeoefenaars, professionele pianisten en muziekinstellingen. De balans, op basis van alle aspecten en normen in verband met kwaliteit, is werkelijk verbluffend. Het rijke scala op vlak van nuances en zijn klank met innerlijke ziel zorgen ervoor dat de B-211 zonder de minste schroom naast de topmodellen mag staan.

Sedert meer dan 160 jaar hebben de meest beroemde pianisten van deze wereld hun appreciatie uitgedrukt over de inspirerende en onmiskenbare klank die een Steinway vleugel hen aanreikt. De Steinway Artists familie heeft vertegenwoordigers in elk muzikaal genre, van klassiek en jazz tot muziektheater en pop.

Maar het uitzonderlijke plezier om een Steinway te bespelen en te bezitten is niet enkel weggelegd voor de professionele musicus. Integendeel, dat plezier geldt voor iedereen die de passie deelt voor muziek en een zwak heeft voor uiterst verfijnd vakmanschap en duurzaamheid.

Wat piano's en vleugels van Steinway zo uniek maakt is de passie waarmee ze gemaakt worden. Machines worden enkel ingezet wanneer ze met zekerheid weten dat deze preciezer zijn dan mensen. Maar de focus blijft nog steeds grotendeels gericht op traditioneel vakmanschap met fijnzinnige aandacht voor elk detail en uitsluitend gebruik van het allerbeste materiaal. Bij Steinway & Sons zijn ze overtuigd dat dit de enige manier is om de onnavolgbare kwaliteit van hun fameuze Steinway vleugels te garanderen.

Dat ze deze traditionele waarden in hun werkplaats respecteren wil niet zeggen dat ze niet innovatief zijn, daar is SPIRIO een groot voorbeeld van.

Het vraagt meer dan een jaar tijd om een Steinway te vervaardigen omdat elke stap uitgevoerd wordt in rustig overleg en met de grootste zorg. Vooraleer het hoogwaardige hout voor productie gebruikt wordt moet het twee jaar drogen en rijpen. Pas dan is het hout in perfectie conditie om de klankkast, de zangbodem, de stembalk en het deksel vorm te geven.

De klankkast bestaat uit 20 lagen esdoorn- en mahoniehout die, aaneengelijmd, in een enkele bewerking op een metalen malle geperst worden.

Dankzij het speciale gietijzerrecept, ontwikkeld door Steinway & Sons, in combinatie met en de zandgegoten methode, weerstaat het metalen kader aan een spanningskracht van meer dan 20 ton.

Het meest verfijnde ‘Sitka’ fijnsparrenhout, met rechtlijnige nerven en geselecteerd met een precies aantal winterjaarringen, wordt gebruikt voor de zangbodem, het hart van de piano.

Wist je dat een Steinway & Sons vleugel uit meer dan 12.000 individuele onderdelen bestaat?  Geen 2 Steinway piano’s zijn identiek en dat is voor een groot deel te danken aan het vele artisanale werk, de lange expertise van de werknemers en het gebruik van uitsluitend topmateriaal.

Ook de technicus die de klankharmonisatie regelt is zeer bepalend voor het individuele timbre van ieder instrument. Met veel ijver bewerkt hij elke hamerkop totdat de typische Steinwayklank bereikt is.

Deze ambachtelijke manier van werken tijdens de productie door alle medewerkers maakt Steinway & Sons al meer dan 160 jaar uniek. Een piano met een uitzonderlijk karakter!

Wil je graag meer weten over Steinway & Sons? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Steinway België.

Product video

Vragen? Kom langs, of stel ze online

  • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩