Op aanvraag Waar kan u de piano bespelen?

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 4.384,00

De Kawai K15 is het eerste model in de K-serie, dit uitstekende kleine studiemodel heeft alle kenmerken die nodig zijn om de eerste pianojaren met een gerust hart aan te pakken. Helder, duidelijk en gedetailleerd, het timbre komt tot uiting in een goede homogeniteit en introduceert perfect alle kenmerken van de instrumenten van het merk.

Dankzij de nauwkeurige en robuuste mechanica, met een goed geproportioneerde aanraking, kan de jonge pianist zonder enige beperking zijn vingerspieren perfectioneren.Slechts een beperkte kracht, als gevolg van zijn kleine formaat, zal zijn deuren niet openen voor uitdrukkingsmogelijkheden.

Waar voor uw geld, deze eersteklas studiepiano zal fans van het merk zeker bekoren.

Specificaties

Hoogte
110 cm
Breedte
149 cm
Diepte
59 cm
Gewicht
196 kg
Witte toetsen
Acryl
Zwarte toetsen
Phenol
Hamerkoppen
Esdoornhout
Mechaniek
Ultra Responsive
Zangbodem
Massief sparrenhout
Duplex scala
-
Agraffen
-
Sostenuto pedaal
Nee
Silent versie
Ja
Aantal pedalen
3
  1. Gratis levering
  2. Gratis stembeurt
  3. 5 jaar Garantie
  4. Gratis zitbank

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

De Kawai K15 heeft als instapmodel van de K-reeks heel wat te bieden. De zangbodem wordt  gemaakt van massief vuren hout. Dit heeft te maken met de filosofie waar Kawai voor staat: zeer hoge eisen stellen aan resonantie verhoudingen en optimale klank. Een bescheiden maar mooi afgewerkt meubel. De ideale instap piano met een degelijke klank en juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bij het uitkiezen van het beste hout gebruikt de afdeling houttechnologie van Kawai alle zintuigen ... zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt gemaakt van massief vuren met zeer gelijkmatige vlam, zorgvuldig uitgezocht, asymetrisch gewelfd en wetenschappelijk getest. Dit omdat Kawai zeer hoge eisen stelt aan resonantieverhoudingen en een optimale klank.

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai's "Ultra-Responsive Action" aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% eerste kwaliteit wol geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende jaargetijden en temperatuur- en vochtigheidswisselingen, heeft Kawai als een van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Vele andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit heeft een hoge stevigheid en maar zeer weinig wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie van de K serie is met een krachtige lijmhoutconstructie uitgerust welke optimale stabiliteit van de volledige constructie garandeert.

Vragen? Kom langs, of stel ze online

  • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩