Op voorraad Waar kan u de piano bespelen?

Dit product is uit voorraad leverbaar

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 1.444,00

De P-515 is Yamaha's beste en meest stijlvolle stagepiano met ingebouwde luidsprekers. Met een mooi design, houten klavier en de uitgebreide klankmogelijkheden past dit instrument zowel in de huiskamer als op het podium. De gratis Smart Pianist app maakt de bediening uiterst eenvoudig en biedt tal van extra mogelijkheden.  Komt de Yamaha P-515 in de huiskamer staan? Dan kan je hem aankleden met de optionele Yamaha L-515 stand en het Yamaha LP1 triple pedaalstuk.

Specificaties

Hoogte
14.5 cm
Breedte
133.6 cm
Diepte
37.6 cm
Gewicht
17.3 kg
Naam klavier
Natural Wood X (NWX)
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(15W + 5W) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Nee
Aantal klanken
40
Polyfonie
256
Display
LCD
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
1
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Gratis levering
  4. 3 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Met de Yamaha P-515 kunt u genieten van de prachtige schoonheid en de veelgevraagde klank van zowel de Yamaha CFX als de Bösendorfer Imperial concertvleugel.

Met meer dan 500 voices biedt de Yamaha P-515 u een brede selectie klanken om uit te kiezen, waardoor het de perfecte tool is om in elk muziekgenre te componeren en te spelen.

De Yamaha P-515 heeft een Natural Wood X-toetsenbord (NWX) - gemaakt met behulp van de ongeëvenaarde expertise die Yamaha heeft opgebouwd door meer dan een eeuw lang een aantal van 's werelds beste akoestische vleugels te vervaardigen. Dit, in combinatie met de nieuwste digitale technologie, zorgt voor een authentieke pianospeelbeleving die alleen Yamaha kan bieden.

Het elegante, maar compacte en draagbare ontwerp maakt de P-515 een aantrekkelijke toevoeging aan uw huis en een betrouwbaar, opvallend instrument op het podium.

Voeg stijl toe aan elke ruimte

Modern, stijlvol en elegant vormt de Yamaha P-515 het middelpunt van elke kamer.

Met houten accenten en gepolijste details ziet de P-515 er net zo goed uit als hij klinkt. Als u achter dit prachtige instrument gaat zitten, ervaart u een vleugje echte klasse.

Pure pianobeleving

De Yamaha P-515 biedt u uw eigen persoonlijke Piano Room, waar u het type piano dat u speelt kunt kiezen, in wat voor soort ruimte u speelt en een verscheidenheid aan instellingen kunt aanpassen om uw geluid vorm te geven.

De duidelijke, gebruiksvriendelijke display is heel intuïtief waardoor functies en instellingen binnen handbereik zijn.

Download de Smart Pianist-app voor iOS, sluit uw apparaat aan en geniet van een rijke en gedetailleerde touchscreeninterface die het navigeren door de geluiden en instellingen van uw instrument nog eenvoudiger maakt. Smart Pianist heeft zelfs toegang tot de muziekbibliotheek van uw iOS-apparaat en kan in realtime een akkoordschema voor u maken!

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online

  • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩