Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 3.999,00

Als het topmodel van de Roland LX700-reeks, laat de Roland LX708 je alle geneugten ervaren van het spelen op een vleugel in een gerenommeerde concertzaal. Dit luxueuze instrument domineert de LX-reeks met zijn hoge en imposante meubelstuk, waarvan het deksel opengaat om meer geluid te projecteren, en zal trots een prominente plaats innemen in uw woonkamer. Het krachtige systeem van acht luidsprekers, die je woonkamer zal vullen met melodieën, plaatst de Roland LX708 definitief als het favoriete instrument voor veeleisende muzikanten.

Algemene informatie

Hoogte
118 cm
Breedte
140 cm
Diepte
49 cm
Gewicht
109 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Hybrid Grand
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
(20W + 6W + 6W + 5W) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
324
Polyfonie
Unlimited
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
Aantal pedalen
3
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Gratis levering
  4. 10 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

De luxueuze piano met acht luidsprekers, vleugelklank en concertzaal-sfeer

Als topmodel binnen Rolands LX700 serie, brengt de Roland LX708 je al het plezier van het spelen op een traditionele vleugelpiano in een geweldige live-ruimte. Dit luxueuze instrument maakt een gedurfd statement bij je thuis. Het valt op in het LX-gamma met zijn hoge, imposante kast en een deksel dat opent voor een optimale geluidsprojectie. En met zijn krachtige acht-luidsprekersysteem - dat klaar is om je huis met muziek te vullen, is de Roland LX708 de ultieme keuze voor veeleisende pianisten.

Een opvallend, elegant ontwerp dat uitnodigt tot spelen

De Roland LX708 laat niets aan het toeval over. Dit luxueuze topmodel valt meteen op in de LX-serie met zijn hogere kast, zijpanelen uit één stuk en een deksel dat opent voor een subtiel verschil in klankkleur. Dit instrument trekt je blik naar zich toe en doet je vingers kriebelen om te spelen. Klassiek en tijdloos - maar met een twist - is dit eveneens een instrument dat een sterke présence neerzet in elke ruimte, zonder daarbij alle aandacht op te eisen. Verkrijgbaar in gepolijst ebbenhout, gepolijst wit en Charcoal Black.

Druk jezelf uit met het Hybrid Grand Keyboard en de Responsive Damper Action Pedalen

Het Hybrid Grand-klavier van de Roland LX708 heeft langere toetsen in vergelijking met de meeste digitale piano's. Omdat de toetsen langer zijn, zit het draaipunt van elke toets ook verder naar achteren. Zo hoef je niet harder te drukken wanneer je de toets hoger aanraakt. De witte toetsen combineren slanke houten zijkanten met een duurzaam binnenframe, voor een onderhoudsvrije betrouwbaarheid. En als je speelt, voel je de ideale balans tussen druk, momentum en terugloop, samen met een soepele verticale beweging. De premium Roland LX708 reproduceert zelfs de fysieke trillingen die resoneren via het klavier van een vleugel, terwijl de toevoeging van pedalen - die een verscheidenheid aan geavanceerde technieken mogelijk maken - een authentieke en opwindende piano-ervaring garandeert.

Het systeem met acht luidsprekers vult je huis met een rijk, warm geluid

Een van de sensaties van het bespelen van een concertvleugel in een grote zaal, is hoe het geluid de ruimte lijkt te vullen. Het is dus frustrerend als je huiskamerpiano in vergelijking daarmee klein en levenloos klinkt. Het Roland LX708 topmodel beschikt over het meest indrukwekkende Acoustic Projection System in de reeks, met een 4-weg set-up met acht luidsprekers, aangedreven door een krachtige versterker. De acht luidsprekers zijn verdeeld in vier paren, waarbij elk paar is geoptimaliseerd voor een superieure geluidsweergave over het hele dynamische bereik van de piano - zelfs tot en met het geluid van de hamers die de snaren raken, en de resonantie van de kast wanneer het geluid door de body van de piano weergalmt. Wanneer je jouw huis wilt vullen met rijke pianoklanken, dan is de Roland LX708 de ultieme keuze.

Geavanceerde technologie bij het volledige assortiment

Elk model in de Roland LX700-serie biedt een andere combinatie van kastontwerp, klavier, pedalen en het aantal ingebouwde luidsprekers. Maar ongeacht welk Roland LX700-model je ook kiest, veel van de belangrijkste functies zijn standaard in het hele assortiment. Rolands PureAcoustic Piano Modelling- en PureAcoustic Ambience-technologie zijn beschikbaar op alle drie de instrumenten, samen met de Europese en Amerikaanse pianomodellen en de extra sounds, waaronder elektrische piano's, orgels en orkestklanken. Je hebt ook toegang tot handige functies zoals Bluetooth-audio, Twin Piano-modus, een metronoom, en de optie om een hoofdtelefoon te gebruiken om privé te spelen. Samen met het unieke C-vormige diafragma op het voorpaneel, dat een natuurlijke geluidsprojectie mogelijk maakt.

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online

  • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩