1 à 2 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 1 à 2 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 2.649,00

De Roland LX706 is een high end digitale huiskamerpiano die muzikaal in de smaak zal vallen bij gevorderde pianisten. Het Hybrid Grand klavier bootst de verfijning en controle die je bij een echte vleugelpiano ervaart, zeer goed na. De pianoklank komt maximaal tot zijn recht dankzij het krachtige Acoustic Projecten systeem met maar liefst 6 luidsprekers. Dankzij het elegante en traditionele design van een echte buffetpiano, past de LX706 zeer mooi in elke huiskamer.

Algemene informatie

Hoogte
112 cm
Breedte
138 cm
Diepte
49 cm
Gewicht
98 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Hybrid Grand
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
(25W + 7W + 5W) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
324
Polyfonie
Unlimited
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
App
Piano Every Day
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

PureAcoustic Piano Modelling

Bij het bespelen van een akoestische piano vinden er heel wat fysieke interacties plaats, zoals het indrukken van de toetsen, het slaan van de hamers op de snaren, het trillen van de snaren en de klankkast, welke noten je speelt en op welke manier je de pedalen gebruikt. Al deze interacties zorgen ervoor dat pianist exact te horen krijgt wat er zich afspeelt in de akoestische piano. De PureAcousting Piano Modelling technologie van de Roland LX700-reeks gebruikt 2 krachtige Behavioural modelling chips die een vergelijkbare communicatie tracht na te bootsen tussen pianist en piano. Bovendien gebeurt deze nabootsing in real time en reageren de modelling chips dus onmiddellijk op hoe je de piano bespeelt.

Hybrid Grand-klavier & Progressive Damper Action Pedalen

Het Hybrid Grand-klavier van de Roland LX706 heeft langere toetsen waardoor het kantelpunt verder naar achteren zit, zoals bij een vleugelpiano. Hierdoor heb je meer controle en een betere respons bij de aanslag. De toetsen zijn een combinatie van hout en kunststof. Het speelgevoel van een akoestische piano wordt hierdoor goed nagebootst, maar tegelijk zorgt het gebruik van kunststof voor een goede duurzaamheid. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. De toetsen hebben de look en feel van echt ebbenhout en ivoor. Het toetsenbeleg is vochtabsorberend, waardoor je vingers er moeilijker afglijden en de foutenlast lager zal liggen.

De LX706 is uitgerust met de Progressive Damper Action Pedal technologie, waardoor je een beperkte weerstand ondervindt wanneer je de pedalen licht induwt en meer weerstand naarmate je de pedalen verder intrapt, net zoals bij een akoestische piano.  Dit maakt half-pedaal technieken gemakkelijker en biedt jou als pianist veel meer controle over dynamiek en muzikaliteit.

Krachtig speaker systeem met Acoustic Projection

De Roland LX706 beschikt over een drievoudige, zes-luidsprekers lay-out. De zes luidsprekers zijn verdeeld in drie paren, waarbij elk paar is geoptimaliseerd voor een superieure geluidsweergave over het hele dynamische bereik van de piano. Of je nu piano speelt of audio streamt: je hoort je muziek steeds met een kristalheldere kwaliteit.

Sampling

Alle modellen van de Roland LX700 reeks zijn uitgerust met de sample van zowel een Europese en Amerikaanse concertvleugel. De Europese pianoklank heeft een rijker en dieper karakter, terwijl de Amerikaanse pianoklank meer helderheid biedt. Via de Piano Designer kan je bovendien de klank volledig naar eigen wens aanpassen en bewaren in het geheugen van de piano. Daarnaast kan je in de LX-modellen nog heel wat extra klanken terugvinden, zoals elektrische piano's, orgels, strijkers en drumgeluiden.

Bluetooth connectiviteit en Piano Everyday app

De Roland LX706 kan je draadloos verbinden met je smartphone of tablet via de Bluetooth Audio functie. Op die manier kan je zelf meespelen met je favoriete nummers, je pianovaardigheden verbeteren via online tutorials en de piano zelfs gebruiken als home entertainment audio systeem.

Via de Bluetooth MIDI functie kan je gebruik maken van de Roland Piano Every Day-app, waarmee je elektronische partituren kan downloaden, je favoriete songs kan inoefenen en je dagelijkse progressie kan bijhouden in de app. Dit zorgt voor een fijne leerervaring en motiveert om steeds nieuwe dingen te blijven leren.

Traditioneel en tijdloos meubeldesign

De Roland LX706 heeft een hoger meubel met strakke lijnen, zoals een akoestische piano. Dankzij het traditioneel en tijdloos design, springt de piano in het oog zonder te domineren in de huiskamer. De Roland LX706 is verkrijgbaar in zwart (gesatineerd en hoogglans) en donker rozenhout.

Product videos

Wij denken dat u dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

  • Breng een bezoekje in een van onze winkels
  • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek (10:00-18:00)
  • Of contacteer ons telefonisch of via mail

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve winkel Delft)
 
 
Image

♭♩