Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 9.449,00

Dit is het vlaggeschip uit de Clavinova CLP-reeks van Yamaha. De Yamaha Clavinova CLP-795GP werd geïnspireerd op de Yamaha Clavinova CLP-785, maar verder uitgewerkt als digitale vleugelpiano.

Dankzij zijn vleugelkast, kunnen de speakers in het instrument anders geplaatst worden. Hierdoor krijg je een erg realistische klankweergave en prachtige balans tussen touché en klank. Combineer dit alles met VRM (Virtual Resonance Modeling), een GrandTouch klavier en een elegant design en je krijgt een schitterende digitale vleugelpiano. 

Algemene informatie

Hoogte
93.2 cm
Lengte
123.7 cm
Breedte
143 cm
Gewicht
126 kg

Technische specificaties

Naam klavier
GrandTouch
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(50W + 50W + 50W) x 2
Begeleidende ritmes
20
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
53 + 480 XG
Polyfonie
256
Display
LCD
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
Aantal pedalen
3
 1. Acoustic Bonus
 2. Digital Academy
 3. Gratis levering
 4. Gratis montage
 5. 5 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

De allure van de CLP-700-serie

De CLP-serie digitale piano's maakt gebruik van geavanceerde technologie om de beleving van het spelen op een vleugel opnieuw te recreëren, waardoor de pianist de toetsen kan spelen met veel variaties in snelheid en diepte om een onbeperkte variatie in klank te bereiken en unieke persoonlijke uitvoeringen te creëren. Met expressieve mogelijkheden die die van een vleugel benaderen, zal de CLP-700-serie het pianospelen zo veel leuker maken dan ooit tevoren.

Gemak dat alleen digitale piano's kunnen bieden

Clavinova-piano's zitten boordevol handige functies die alleen digitale piano's kunnen leveren. U kunt een hoofdtelefoon gebruiken om het stil te houden in uw omgeving, of een bluetooth-apparaat met uw Clavinova verbinden om af te spelen via de Clavinova-luidsprekers. Maak ook verbinding met de Yamaha-app, Smart Pianist, voor extra hulp bij oefenen op uw piano. Het paneel met touchbediening geeft alleen tekst weer als het aan staat - als het uit staat, heeft het de gladde afwerking van een pianowang net als bij een akoestische piano.

Geniet van een dialoog met een geweldige piano

De pianist speelt, de piano reageert en de pianist blijft spelen. Pianisten brengen het gevoel over dat ze willen uitdrukken, en de piano reageert, in een voortdurende uitwisseling die een dialoog tussen hen tot stand brengt. Om te zorgen dat dit een daadwerkelijk rijke uitwisseling is, moeten zowel de pianist als de piano uitstekende expressieve capaciteiten bezitten; de piano moet gemakkelijk bespeelbaar en zeer responsief zijn, en hij moet prachtige geluiden voortbrengen. Piano's uit de CLP-700-serie voldoen aan al deze voorwaarden, en de inspiratie die een dialoog voortbrengt, prikkelt zeker uw verlangen naar expressie.

Bespeelbaarheid

Met de nieuwste GrandTouch-/GrandTouch-S-toetsenborden met een breed dynamisch aanslagbereik en -respons op vleugelniveau. Uitstekende consistentie en genuanceerde expressie geven de pianist de maximale controle over speelgevoel.

Gevoeligheid

Grand Expression Modeling is een baanbrekende nieuwe technologie waarmee de pianist zijn technieken kan gebruiken om de grenzeloze klankvariatie te produceren die uniek is voor vleugels. Het vermogen om de intensiteit en snelheid van de aanslag te variëren om verschillende tonen te produceren, voegt een extra dimensie toe aan het plezier van muzikale expressie.

Geluidskwaliteit

Virtual Resonance Modeling voert realtime modellering uit van de sympathische resonantie die wordt gecreëerd door het gedrag van de snaren en de kast van het instrument - de basis van de prachtige klank van een echte vleugel. Ook levert de nieuwste akoestische ontwerptechnologie levensechte concertvleugelklanken en -resonantie bij u thuis om van te genieten.

Algemene kenmerken

 • Nieuwe Yamaha CFX- en Bösendorfer Imperial-vleugelsamples, nieuwe Yamaha CFX binaurale sampling
 • 53 Voices + 14 Drum/SFX Kits + 480 XG-voices, waaronder 4 fortepiano-voices (Scarlatti Piano/Mozart Piano/Beethoven Piano/Chopin Piano)
 • Verbeterde VRM (Virtual Resonance Modeling)
 • Grand Expression Modeling
 • GrandTouch™-toetsenbord met contragewichten, 88-toetsen lineair gegradeerde hamers
 • Demperpedaal met vleugelrespons
 • (50 W + 50 W + 50 W) x 2 versterkers
 • Grand Acoustic Imaging
 • (16 cm + 8 cm + 2,5 cm + transducer) x 2 luidsprekersysteem, luidspreker met sparrenhouten conus
 • USB-audiorecorder (weergave/opname: WAV)
 • 20 ritmes
 • Ingebouwde bluetooth-audio
 • Draadloze verbinding met de Smart Pianist-app via bluetooth-MIDI
 • Bedieningspaneel met touchsensoren

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online

 • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩