Nieuwe akoestische piano al vanaf € 3.750

Petrus Ypma: een nieuwe piano voor de prijs van een tweedehandse

Wil je de klank en het unieke speelgevoel van een nieuwe akoestische piano, maar voor de prijs van een tweedehandse? Met een Petrus Ypma piano is dat perfect mogelijk! De drie piano modellen zijn identiek van bouwwijze en materiaalkeuze, maar verschillen qua hoogte: PY111, PY118, PY123. Hoe hoger de piano, hoe mooier, rijker en voller de klank is. Een nieuwe akoestische Petrus Ypma piano is al mogelijk vanaf € 3.750 inclusief servicepakket (10 jaar garantie, gratis levering begane grond, gratis stembeurt voor en na levering, gratis verstelbare pianobank en de kennis en ervaring van de grootste pianospecialist in de Benelux)!

Gratis iPad bij alle Kawai ATX4 en AURES2 modellen

Gratis iPad bij alle Kawai ATX4 en AURES2 modellen

De Kawai ATX4 en AURES2 reeksen combineren alle mogelijkheden van een digitale piano met de kwaliteit, de klank en het speelgevoel van een akoestische piano. Zo kan je bij deze akoestische piano's ook gebruik maken van een hoofdtelefoon. Bij alle ATX4 en AURES2 modellen krijg je in september een gratis iPad t.w.v. €439. Hiermee kun je alle functies van de piano bedienen, maar ook verschillende apps gebruiken om te leren piano spelen.

Bij de populaire modellen K300 ATX4 en K300 AURES2 geniet je van een extra korting. Bij Piano's Maene kun je uiteraard altijd rekenen op een uitgebreid gratis servicepakket (10 jaar garantie, gratis levering begane grond, gratis stembeurt voor en na levering, gratis verstelbare pianobank en de kennis en ervaring van de grootste pianospecialist in de Benelux)!

Wil je meer weten over de verschillende soorten piano's? Bekijk dan onze blog "Kies je piano in 5 stappen" waar we de verschillende types uitleggen. Of bekijk de video waarin je een demonstratie krijgt van hoe deze instrumenten werken.

Meer dan € 500 extra voordeel op Doutreligne piano's

De ideale akoestische piano voor beginners en gevorderden

De Doutreligne piano’s zijn bijzonder geliefd bij zowel beginners als gevorderde pianisten die hun budget maximaal willen benutten. Piano's Maene is het enige pianobedrijf in de Benelux met kennis en ervaring in het bouwen van piano's van topkwaliteit. Deze expertise zetten we in bij de productie van deze eigen Doutreligne piano's. Voor een optimale klankkwaliteit en duurzaamheid maken we gebruik van hoogwaardig kwalitatieve materialen zoals een Duitse Strunz zangbodem, Duitse Röslau snaren en Duitse Abel hamerkoppen. De afwerking in zwart hoogglans, gecombineerd met scharnieren en pedalen in chroom, geven de instrumenten een eigentijdse uitstraling. In de hele maand september bieden we drie modellen aan met extra korting. De Doutreligne Prelude II is met een hoogte van 118cm een zeer sterke piano voor zijn prijs. De Doutreligne Classique II heeft een hoogte van 122cm en de Doutreligne Concerto II is het topmodel in deze reeks met een hoogte van 132cm.

Tot 500EUR extra korting op de Yamaha B-reeks

Yamaha B-reeks: de meest betaalbare nieuwe Yamaha piano

De Yamaha B-reeks omvat de instapmodellen B1, B2 en B3. Vanaf 1 steptember krijg je op deze instrumenten respectievelijk €350, €400 en €500 EXTRA korting op de al scherpe nettoprijs. Bovendien is deze actie van toepassing op álle modellen in de B-reeks: de gewone akoestische uitvoering, de silent versie (akoestische piano met hoofdtelefoon) én de transacoustische versie. Keuze genoeg dus!

 

Essex EUP123 piano - Designed by Steinway & Sons

Essex EUP123 - Designed by Steinway & Sons

Steinway & Sons is de absolute wereldtop in pianobouw. Niet voor niets worden deze instrumenten de Rolls Royce onder de piano's genoemd. Deze Essex piano behoort tot de familie van Steinway Designed piano's. Het instrument wordt gebouwd met gebruik van de meer dan 120 patenten die Steinway rijk is. Binnen het basissegment is dit zonder twijfel een toppiano. Bij de investering in een Essex krijg je een Steinway Promise: als je binnen 10 jaar wil upgraden naar een Steinway vleugel, heb je de garantie dat we de Essex piano terugnemen voor de volledige aankoopprijs. Tijdens de maand september geniet je tevens van een extra scherpe prijs op de Essex EUP123.

Doutreligne Etude digitale piano met gratis bundel

Digitale piano's in de aanbieding

De hele maand september hebben we ook verschillende acties op onze digitale piano's. Zo krijg je bij de Doutreligne Etude een gratis bundel. Bovendien kun je het instrument nu eenmalig al huur-kopen vanaf €35,28 per maand. Neem een kijkje in ons uitgebreid aanbod digitale piano's of de lijst met onze promoties in de webshop.

Ontdek de Start Small Dream Big campagne van Yamaha

♭♩