Digitale piano kopen

Alle merken onder een dak

Bij Maene-Ypma Piano's kun je een goede en betaalbare digitale piano kopen. Maar ook voor de meest geavanceerde digitale piano's kun je bij ons terecht. Bekijk alle actule modellen in onze showroom in Alkmaar of bestel ze direct in de webshop. 


Yamaha Roland Kawai Nord digitale piano kopen

De beste kwaliteit voor jou

Maene-Ypma Piano's is official dealer van YamahaRolandKawai en Nord digitale piano's. Dit is een bewuste keuze omdat deze merken de beste kwaliteit bieden die vandaag de dag op de markt beschikbaar is. Zij besteden veel aandacht aan onderzoek en ontwikkling en bieden mooie piano's in verschillende prijsklasses. Voor elk budget is dus een piano te vinden.

Digitale Piano kopen

Waarom kiezen voor Maene-Ypma piano's?

  • Alle merken en modellen onder een dak
  • Aankoop advies en deskunidge uitleg
  • Ook huren vanaf €35 per maand
  • De scherpste prijs
  • Gratis verzending (b.g.)

Bovendien ontvang je bij aankoop 3 tot 10  jaar garantie en gratis training en opleidingen (Digital Academy).

Showroom Alkmaar

In onze  zes vestigingen in Nederland en België staan de meeste modellen speelklaar opgesteld zodat je ze in alle rust kunt uitproberen en vergelijken. Kom je er niet uit? Vraag dan gerust naar onze deskunidge verkoopadviseurs. Zij weten alles van de instrumenten en laten je zien wat de piano kan en wat precies de verschillen zijn. Zo weet je precies wat je koopt ontdek je snel en eenvoudig wat de beste piano is voor jou.

Online bestellen

Heb je je keuze al gemaakt? Dan kan je natuurlijk ook eenvoudig bestellen via onze webshop. Ontdek hier ons complete aanbod aan digitale piano's

Een digitale piano huren kan ook. Lees hier alles over de mogelijkheden en onze huursteem om een digitale piano te huren.