In december zijn we open op zondag!

Opendeurdagen & eindejaarspromoties

Chris Maene Chris Maene

Hoe kunnen we je snel helpen?

Inspirerende blogs

Laat je inspireren en leer alles over piano's in onze blog!

Open op zondag

In december is ons filiaal in Alkmaar open op zondag! Of je nu op zoek bent naar een digitale stagepiano of een concertvleugel... de koffie staat klaar.

Concerten bij Piano's Maene

Geniet van fantastische optredens in onze eigen concertzalen. Van pop en jazz tot klassiek; alle genres komen aan bod. Want onze piano's vind je overal!

Geschiedenis

Sinds 1938 maakt Piano's Maene pianisten gelukkig met hun droominstrument. Lees hier over de rijke geschiedenis van het bedrijf.

Steinway & Sons

Piano's Maene is sinds 2002 exclusief dealer van Steinway & Sons. Met ambacht, traditie en kennis bouwt Steinway de beste piano's ter wereld.

Chris Maene Straight Strung Concert Grand

De grootste innovatie in decennia: onze moderne, rechtsnarige concertvleugel met unieke muzikale kwaliteiten.

Promotie: Doutreligne Conservatoire II

Nu in promotie: De Doutreligne Conservatoire II. Deze uitmuntende kwartvleugel van Doutreligne heeft een warme, resonante klank en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Populair in onze webshop

Begin je zoektocht bij onze meest populaire instrumenten

Chris Maene
Chris Maene

Passie

Kwaliteit

Integriteit

Traditie & Innovatie

Piano's Maene werd opgericht in 1938 en is uitgegroeid tot een van de grootste pianobedrijven van Europa, met 6 vestigingen en een 100 medewerkers in België en Nederland. We verkopen, verhuren, stemmen, herstellen, restaureren en bouwen digitale en akoestische piano's en klavierinstrumenten.

♭♩