piano mechaniek

Stimmung und Wartung Ihres Klaviers

Heeft je piano een stembeurt nodig? Een goed gestemde piano klinkt gewoon zoveel beter! Onze expert-pianotechnici komen bij je langs voor onderhoud en om je piano te stemmen.

Je piano laten restaureren

Heb je een oude vleugelpiano die aan een groot onderhoud of zelfs een restauratie toe is? Piano's Maene is gespecialiseerd in restauraties van historische instrumenten, vleugels van Steinway & Sons en andere topmerken. We restaureren piano's met respect voor de originele materialen en klank van het instrument, en restaureren ook het meubel met ambachtelijke technieken.

Unser Service

Bei Piano's Maene dreht sich seit drei Generationen alles nur ums Klavier, aber auch unsere Kunden haben oberste Priorität. Erfahren Sie hier, was das für Sie bedeutet.

Atelier 'Chris Maene' - Ambachtelijke Pianobouw

Het atelier "Chris Maene" geniet wereldwijd aanzien. We bouwen er hypermoderne concertvleugels, maar ook replica's van historische klavecimbels en pianofortes. We restaureren ook instrumenten met respect voor hun geschiedenis. Ambachtelijk vakmanschap in een van de grootste piano-ateliers van Europa.

Onderhoud voor professionals, instituten en concertzalen

Piano's Maene onderhoudt en stemt piano's voor een groot aantal instituten, concertzalen, theaters, opnamestudio's en andere professionals. Neem contact op met onze serviceverantwoordelijke Jos Kiebert voor hoog frequent onderhoud en intensieve service op topniveau.

live piano

♭♩