Tweedehandse Steinway & Sons pianos

Piano's Maene is al decennia lang gespecialiseerd in het restaureren van Steinway & Sons instrumenten.

Als officiële verdeler voor Steinway in België en Nederland voeren we restauraties altijd uit met originele onderdelen. Tegelijk hebben we een unieke expertise in de bouw en restauratie van historische instrumenten. Onze pianotechnici krijgen een doorgedreven opgeleid bij Steinway & Sons in Hamburg.

De combinatie van knowhow in historische én moderne Steinways geeft ons een unieke expertise. Investeer je in een tweedehandse Steinway uit ons aanbod, dan kan je er gerust in zijn dat je de topkwaliteit in huis haalt die je van Steinway mag verwachten.

Waarom voor een occasion Steinway kiezen?

Steinway & Sons is de meest hoogstaande pianobouwer ter wereld. Nieuwe Steinway & Sons concertvleugels zijn de absolute referentie voor professionele pianisten, concerthuizen en opnamestudio's. De piano's zijn niet alleen top qua klank en respons, ze houden dat potentieel om top te klinken erg lang vast. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat wij regelmatig nog piano's restaureren van 150 jaar oud! Steinway piano's en vleugels zijn met grote voorsprong de meest waardevaste instrumenten op de markt. Omdat de prijs van een nieuwe Steinway elk jaar met ca 4% toeneemt blijven ook de prijzen van tweedehandse piano's erg stabiel. Een correct gerestaureerde tweedehandse Steinway is dan ook een uitstekend alternatief als een nieuwe Steinway niet tot de mogelijkheden behoort.

♭♩