Retourneren

Piano's Maene stelt de klant centraal en probeert jou zou goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de keuze van jouw droominstrument. Indien je het instrument via de webshop besteld hebt, maar uitzonderlijk toch niet tevreden bent, dan kan je gebruik maken van jouw recht op retour.

Retour

Akoestische piano's

Bestelde je een akoestische piano via de webshop, dan kan je dit, binnen 30 dagen na levering retourneren. De ophalinggebeurt door het transport team van Piano’s Maene of via een externe transportparner. De transportkosten zijn voor jouw rekening. Om het aankoopbedrag te recupereren, moet het instrument onbeschadigd, proper en in oorspronkelijke staat zijn. 

Indien je een retour wenst aan te melden, kan je een e-mail sturen naar mm@maene.be.

Digitale piano retour

Digitale piano's en accessoires

Bestelde je een digitale piano of accessoire via de webshop, dan kan je dit, binnen 30 dagen dagen na levering retourneren. Je kan het product zelf terugsturen of binnen brengen in één van onze winkels. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het onbeschadigd retourneren van het product tot bij ons, in de originele verpakking. 

Om het aankoopbedrag te recupereren, moet de retour voldoen aan onderstaande voorwaarden: 

  • Het product is onbeschadigd, proper en in oorspronkelijke staat 
  • Het product is volledig (incl. adapter, kabels, pedaal, handleiding, enz...) 
  • In originele verpakking (proper en zo weinig mogelijk beschadigd) 

Bij een retour heb je de keuze om een nieuwe product van minimum dezelfde prijs aan te schaffen of om het geld te laten terugstorten. De terugstorttermijn van het aankoopbedrag bedraagt 14 dagen na ontvangst van het product in onze winkel of magazijn. 

Indien je een retour wenst aan te melden, kan je een e-mail sturen naar mm@maene.be.

♭♩