Retourneren

Bestelde u een instrument of accessoire via de webshop, dan kan u dit, binnen 30 dagen dagen na levering retourneren.

 

U kan het product zelf terugsturen of binnen brengen in één van onze winkels. De verzendkosten zijn in de meeste gevallen voor uw rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor het onbeschadigd retourneren van het product tot bij ons.

 

Om het aankoopbedrag en/of verzendkosten te recupereren, moet de retour voldoen aan onderstaande voorwaarden:

 

  • Het product is onbeschadigd, proper en in oorspronkelijke staat
  • Het product is volledig (incl. adapter, kabels, pedaal, handleiding, enz...)
  • In originele verpakking (proper en zo weinig mogelijk beschadigd)

 

Bij een retour heeft u de keuze om een nieuwe product van minimum dezelfde prijs aan te schaffen of om het geld te laten terugstorten. De terugstorttermijn van het aankoopbedrag bedraagt 14 dagen na ontvangst van het product in onze winkel of magazijn.

 

Indien u een retour wenst aan te melden, kan u een e-mail sturen naar mm@maene.be, met vermelding van uw naam en ordernummer.

Niet tevreden, of een verkeerde keuze? neem contact met ons op!

We doen altijd ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen. Je kan ons ook altijd aanspreken om advies in te winnen over je aankoop. Maar soms kan het gebeuren dat je je vergist of van gedacht veranderd. Daarom bieden we 14 dagen bedenktijd voor alle artikelen die we op onze webshop verkopen. Contacteer je pianoconsultant door je orderbevestiging via mail te beantwoorden, of bel ons op 072 541 44 00

 

♭♩