header

Gemakkelijk en betaalbaar

Een vleugel of piano, akoestisch, silent of toch digitaal? Als beginner is het niet altijd gemakkelijk om meteen te beslissen welk instrument je nodig hebt.

Een piano huren is een betaalbare en gemakkelijke manier om je eerste stappen te zetten. Bovendien kan je na het huren genieten van huurrecuperatie, waardoor je een deel van je huur in mindering kan brengen bij de aankoop van een nieuw instrument.

Hoe werkt het?

 • Je kan je contract online of bij ons in onze showrooms afsluiten. Indien je je contract online afsluit, dan vul je ook je gegevens in voor automatische incasso. Zo gaat de maandelijkse betaling gewoon vanzelf! We nemen binnen de 48 uur contact op om een leveringsdatum af te spreken.

 • U kunt kiezen uit verschillende soorten piano's: een digitale basispiano een digitale piano, akoestische piano en still-akoestische piano.

  Een digitale basispiano heeft een wat eenvoudiger klavier en een minder krachtige versterker dan de digitale piano's.

  Wij leveren altijd piano's van hoge kwaliteit van Yamaha, Kawai, Roland en Doutreligne - uitstekende merken! Het huren van een goede, duurzame piano is ook in ons belang. We kunnen u geen merk- of modelkeuze aanbieden. 

 • Nadat je het contract afsluit, contacteren we je zo snel mogelijk om je leveringsdatum vast te leggen.

  Gelijkvloers

  Een gelijkvloerse levering en ophaling zonder hindernissen is gratis.

  Op verdieping

  Levering op verdieping? We hebben een eigen, ervaren team pianoverhuizers, en werken voor sommige situaties samen met enkele ervaren partners tegen de scherpste prijzen. Soms kan het zelfs zonder extra kosten! Contacteer ons voor een prijsinschatting (bijvoorbeeld via de chat rechts-onderaan!)

   

 • Je huurt zo lang je wil, met een minimum van 6 maanden. Daarna kan je maandelijks je contract opzeggen. Wil je dat we je piano toch vroeger komen ophalen, dan betaal je gewoon de 6 maanden uit. Simpel! 

   

 • Je betaalt bij aanvang van het contract 2 maanden huurwaarborg en de eerste maand huur.
  Daarna betaal je via automatische incasso of vaste opdracht maandelijks het vast bedrag huur. 
  Wanneer je de piano laat ophalen of je een andere piano aanschaft, krijg je je waarborg terug!

 • In de regel niet. Als je via je huur al meteen wil investeren in een instrument, dan kies je beter voor onze huurkoopformule. Dan kies je op voorhand je instrument, dat uiteindelijk je eigendom wordt. Bij het huren is er geen eigendomsoverdracht.

  Bij latere aankoop van een piano of vleugel met een minimale aankoopwaarde van €3.600 wordt 50% van maximaal 12 huurtermijnen in mindering gebracht op het totaalbedrag.  

 • Als je een piano huurt, kan je tot 12 maanden huur voor de helft in mindering brengen als je een piano aanschaft van minstens 3600 euro netto. Je krijgt dus nog een mooie korting bij de aankoop van je nieuwe of tweedehandse piano.

  Dat wil dus niet zeggen dat je je piano op termijn koopt via een afbetaling. Daarvoor is er onze huurkoop.

Alternatief - PROMOTIE ! Huurkoop Doutreligne digitaal 30 € per maand

Als alternatief voor het huursysteem bieden we tijdelijk een 0% financiering aan op onze Doutreligne digitale piano's. De goedkoopste formule geeft je vanaf 30 Euro per maand een nieuwe, kwalitatieve digitale piano. Na 50 maand wordt je automatisch eigenaar. 

♭♩