header

Gemakkelijk en betaalbaar

Een vleugel of piano, akoestisch, silent of toch digitaal? Als beginner is het niet altijd gemakkelijk om meteen te beslissen welk instrument je nodig hebt.

Een piano huren is een betaalbare en gemakkelijke manier om je eerste stappen te zetten. Bovendien kan je na het huren genieten van huurrecuperatie, waardoor je een deel van je huur in mindering kan brengen bij de aankoop van een nieuw instrument.

Hoe werkt het?

 • Je kan je contract online of bij ons in onze showrooms afsluiten. Indien je je contract online afsluit, dan vul je ook je gegevens in voor automatische incasso. Zo gaat de maandelijkse betaling gewoon vanzelf! We nemen binnen de 48 uur contact op om een leveringsdatum af te spreken.

 • Je kiest tussen de verschillende types: basis digitaal, digitaal, akoestisch en stil-akoestisch.

  Een basis digitale piano heeft een wat eenvoudiger klavier en minder krachtige versterking dan de gewone digitale piano's.

  We leveren altijd kwalitatieve piano’s van Yamaha, Kawai, Roland en Doutreligne - uitstekende merken. Een goede, duurzame piano verhuren is ook in ons belang! Jammer genoeg is het niet mogelijk om keuzemogelijkheid aan te bieden.

 • Nadat je het contract afsluit, contacteren we je zo snel mogelijk om je leveringsdatum vast te leggen.

  Gelijkvloers

  Een gelijkvloerse levering en ophaling zonder hindernissen is gratis.

  Op verdieping

  Levering op verdieping? We hebben een eigen, ervaren team pianoverhuizers, en werken voor sommige situaties samen met enkele ervaren partners tegen de scherpste prijzen. Soms kan het zelfs zonder extra kosten! Contacteer ons voor een prijsinschatting (bijvoorbeeld via de chat rechts-onderaan!)

   

 • Je huurt zo lang je wil, met een minimum van 6 maanden. Daarna kan je maandelijks je contract opzeggen. Wil je dat we je piano toch vroeger komen ophalen, dan betaal je gewoon de 6 maanden uit. Simpel! 

   

 • Je betaalt bij aanvang van het contract 2 maanden huurwaarborg en de eerste maand huur.
  Daarna betaal je via automatische incasso of vaste opdracht maandelijks het vast bedrag huur. 
  Wanneer je de piano laat ophalen of je een andere piano aanschaft, krijg je je waarborg terug!

 • In de regel niet. Als je via je huur al meteen wil investeren in een instrument, dan kies je beter voor onze huurkoopformule. Dan kies je op voorhand je instrument, dat uiteindelijk je eigendom wordt. Bij het huren is er geen eigendomsoverdracht.

  Bij latere aankoop van een piano of vleugel met een minimale aankoopwaarde van €3.600 wordt 50% van maximaal 12 huurtermijnen in mindering gebracht op het totaalbedrag.  

 • Als je een piano huurt, kan je tot 12 maanden huur voor de helft in mindering brengen als je een piano aanschaft van minstens 3600 euro netto. Je krijgt dus nog een mooie korting bij de aankoop van je nieuwe of tweedehandse piano.

  Dat wil dus niet zeggen dat je je piano op termijn koopt via een afbetaling. Daarvoor is er onze huurkoop.

Vragen? Kom langs, of stel ze online!

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Lieselotte en onze andere pianoconsultants helpen je graag verder!

♭♩