Steinway D, Queen Elisabeth Competition

Voor elke gelegenheid

Je kan onze vleugels en piano's huren voor alle soorten evenementen. Concerten, opnames, huwelijken, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden, ... je ziet ze overal! Door onze ervaring met de grootste concerthuizen van Nederland en België, de grootste pianisten van de wereld en door onze gespecialiseerde pianotechnici, kunnen we de allerbeste service aanbieden voor elk topconcert.

Vraag je offerte aan!

Klik hier om je offerte aan te vragen! We contacteren je snel met een gepast voorstel.

Grootse plannen? We verwelkomen je graag voor een gesprek in ons hoofdkantoor in Alkmaar.

Op de koffie bij Maene
Steinway & Sons

Steinway & Sons - officiële Steinway verhuurder

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor Nederland en België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugels en piano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier. Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel Uiteraard hebben we ook onze eigen ontwikkelde Chris Maene Rechtsnarige vleugel in verhuur voor evenementen en CD-opnames. Er is keuze uit meerdere modellen. Meer info over het instrument vind je op de Chris Maene website.

Piano buiten opgesteld

Ons aanbod

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's, waaronder Steinway, Pleyel, Erard, Bösendorfer, Bechstein, Broadwood en andere topinstrumenten. Op zoek naar een specifiek instrument? De kans is groot dat we een replica of origineel beschikbaar hebben!

Voel je vrij om langs te komen bij ons in Alkmaar. We kunnen je er laten zien hoe we onze vleugels onderhouden in ons piano-technisch atelier. We geven je graag een woordje uitleg en we zoeken met plezier naar de beste manier om samen te werken.

♭♩