Piano en Vleugel dagverhuur voor evenementen

Wilt u een piano of vleugel huren voor één of meerdere dagen voor een concert of evenement?  Piano's Maene beschikt over een zeer uitgebreid gamma aan piano's, vleugels en concertvleugels die u kunt huren voor een korte periode of project (festival, concertreeks). De service omvat de levering, het gebruik, de ophaling en uiteraard ook het stemmen en onderhoud. Als specialiteit beschikken we over verschillende zeer recente Concertvleugels van Steinway & Sons, en over recente Yamaha C3 vleugels en Yamaha C7 vleugels. Maar ook in digitale vleugelpiano's zijn we gespecialiseerd. 

Vraag uw offerte aan!

Vul het formulier hieronder in, het duur slechts 5 minuten!

Omdat elk event anders is hebben we geen standaard prijslijst, maar sturen we steeds een offerte op maat. Bij zo'n concertverhuring zit de grootste complexiteit in een nauwkeurige planning voor leveringen, ophalingen en stembeurten. Daarom hebben we deze relevante info op voorhand nodig om een competitieve prijs te kunnen berekenen. 

TIP : Probeer de levering en ophaling van het instrument zoveel mogelijk tijdens de normale werkuren in te plannen (ma-vr, van 8 tot 18 uur), want dit zal de prijs uiteraard positief beïnvloeden

Onze verhuurvloot is één van de grootste in Nederland, met verschillende concertvleugels, halve vleugels, historische klavierinstrumenten, buffetpiano's en digitale (vleugel)piano's. Maar vanwege het groot aantal aanvragen en verhuringen kunnen we geen instrumenten tijdelijk reserveren op voorhand. Nadat een offerte door de aanvrager voor akkoord werd bevestigd, zal het instrument ook effectief gereserveerd worden. 

 

Piano en Vleugel Dagverhuur voor Concerten en Evenementen - Piano's Maene
Steinway & Sons Concertvleugel huren

Concertvleugel Steinway & Sons huren, en veel meer

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor Nederland en België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugels en piano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier.

Naast deze Steinway vleugels beschikken we over diverse Yamaha C3, Yamaha C7, de Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel, digitale vleugels Yamaha Avant Grand N3X en Roland, en verschillende pianomodellen. 

 

Piano buiten opgesteld

Ons aanbod

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's, waaronder Steinway, Pleyel, Erard, Bösendorfer, Bechstein, Broadwood en andere topinstrumenten. Op zoek naar een specifiek instrument? De kans is groot dat we een replica of origineel beschikbaar hebben!

Voel u vrij om langs te komen bij ons in Alkmaar. We kunnen u er laten zien hoe we onze vleugels onderhouden in ons piano-technisch atelier. We geven u graag een woordje uitleg en we zoeken met plezier naar de beste manier om verder te helpen.

♭♩