Vraag je offerte aan!

Vul het formulier hieronder in, het duur slechts 5 minuten!

Omdat elk event anders is hebben we geen standaard prijslijst, maar sturen we steeds een offerte op maat. Bij zo'n concertverhuring zit de grootste complexiteit in een nauwkeurige planning voor leveringen, ophalingen en stembeurten. Daarom hebben we deze relevante info op voorhand nodig om een competitieve prijs te kunnen berekenen. 

TIP : Probeer de levering en ophaling van het instrument zoveel mogelijk tijdens de normale werkuren in te plannen (ma-vr, van 8 tot 18 uur), want dit zal de prijs uiteraard positief beïnvloeden

Onze verhuurvloot is één van de grootste in Nederland, met verschillende concertvleugels, halve vleugels, historische klavierinstrumenten, buffetpiano's en digitale (vleugel)piano's. Maar vanwege het groot aantal aanvragen en verhuringen kunnen we geen instrumenten tijdelijk reserveren op voorhand. Nadat een offerte door de aanvrager voor akkoord werd bevestigd, zal het instrument ook effectief gereserveerd worden. 

 

Op de koffie bij Maene
Steinway & Sons

Steinway & Sons - officiële Steinway verhuurder

Als exclusief invoerder van Steinway & Sons voor Nederland en België verlenen wij een uitzonderlijke service voor de verhuur van recente Steinway vleugels en piano's. Wij hebben verschillende Steinway concertvleugels modellen B-211 en D-274, ter beschikking. Pianisten kunnen dan ook vooraf hun voorkeursinstrument komen selecteren. De Steinway concertvleugels uit onze verhuurvloot zijn maximaal 4 jaar oud en worden regelmatig onderhouden en nagezien in ons atelier. Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugel Uiteraard hebben we ook onze eigen ontwikkelde Chris Maene Rechtsnarige vleugel in verhuur voor evenementen en CD-opnames. Er is keuze uit meerdere modellen. Meer info over het instrument vind je op de Chris Maene website.

Piano buiten opgesteld

Ons aanbod

Piano's Maene heeft een vaste vloot van akoestische en digitale piano's en historische instrumenten: klavecimbels, pianoforte's en historische romantische vleugelpiano's, waaronder Steinway, Pleyel, Erard, Bösendorfer, Bechstein, Broadwood en andere topinstrumenten. Op zoek naar een specifiek instrument? De kans is groot dat we een replica of origineel beschikbaar hebben!

Voel je vrij om langs te komen bij ons in Alkmaar. We kunnen je er laten zien hoe we onze vleugels onderhouden in ons piano-technisch atelier. We geven je graag een woordje uitleg en we zoeken met plezier naar de beste manier om je verder te helpen.

♭♩