Service en voorwaarden

Persoonlijke service

Piano's en vleugels zijn al meer dan 150 jaar onze specialiteit. Daarnaast zijn we het enige pianobedrijf in Europa dat zowel de hedendaagse alsook de historische instrumenten omarmen. Ten slotte zijn we ook pianobouwer: in ons Piano Technisch Atelier in Ruiselede worden onze eigen Doutreligne instrumenten afgewerkt en bouwen we klavecimbels tot concertvleugels van A tot Z.

We hebben alleen de beste merken in ons aanbod. A-merken die al decennia lang letterlijk "de toon zetten": Steinway & Sons, Boston, Essex, Doutreligne, Yamaha, Roland, Kawai en Nord. Van deze merken hebben we het hele assortiment speelklaar opgesteld staan in onze showrooms: van instapmodel tot concertvleugel. U kunt alles in alle rust bij ons uitproberen.

Voor onze digitale instrumenten bieden we onze klanten tevens de gratis opleiding “Maene Digital Academy”.

Bezoek onze showrooms

Op onze website vindt u veel informatie over de verschillende modellen, prijzen en eigenschappen. Toch raden wij u sterk aan om geen definitieve keuze te maken voordat u het instrument in het echt heeft gehoord en bespeeld. Alle modellen uit onze catalogus staan speelklaar opgesteld in één of meer van onze showrooms. Kom ze vrijblijvend uitproberen en laat u informeren door onze adviseurs. Zij zijn niet alleen ervaren pianisten maar beschikken ook over diepgaande kennis van alle modellen (akoestisch en digitaal), zodat ze samen met u kunnen meedenken over het best passende instrument, binnen uw budget.

Flexibele aankoop- en huurformules

We bieden verschillende aankoop- en huurkoopformules aan om op een financieel haalbare manier uw droominstrument in huis hebben. Vraag ook naar onze unieke Steinway financiering.

Eerlijke en concurrerende prijzen

Naast dat we de hoogste kwaliteit op de markt leveren, bieden we onze instrumenten aan tegen concurrerende prijzen. Voel je vrij om onze instrumenten en prijzen te vergelijken en neem contact op als u elders een lagere prijs tegenkomt.

Niet tevreden, geld terug

Een via onze webshop aangekochte bestelling kan binnen 14 dagen na ontvangst worden geannuleerd of worden omgeruild voor een ander instrument.

Eenvoudig en veilig betalen

In al onze showrooms kan via pin worden betaald. Bij aankoop van een instrument in een van onze showrooms wordt meestal om een aanbetaling gevraagd en wordt het resterende bedrag via bankoverschrijving vóór levering voldaan. Op verzoek kunnen ook andere betaalmethoden worden besproken. Betalingen via de website gebeuren via een beveiligde SSL verbinding.

Disclaimer

Piano's Maene is niet verantwoordelijk voor drukfouten (inclusief prijzen), incorrecte schrijfwijzen of productspecificaties en wijzigingen van artikelen die in op de website te vinden zijn. De afbeeldingen bij het product zijn niet bindend en prijzen kunnen veranderen zonder voorafgaandelijke melding.  Alle prijzen werden uitgedrukt in euro en zijn inclusief alle wettelijke bijdragen. Aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde periode geldig. Tevens zijn alle weergegeven prijzen op deze site onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt.
Piano's Maene spant zich in om alle informatie zo volledig en correct mogelijk weer te geven, maar staat hiervoor echter niet garant en aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is uit foute of onvolledige informatie.