Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 4.799,00

De Roland GP6 is een premium digitale vleugelpiano, die door een stijlvol en traditioneel design uitstekend tot zijn recht komt in elke leefruimte. Dankzij het Piano Reality premium klavier en de Piano Reality premium modelling technologie, wordt de klank en speelervaring van een akoestische vleugelpiano zo goed mogelijk geëvenaard. De GP6 beschikt over meer dan 500 instrumentale klanken, en is voorzien van heel wat moderne voordelen zoals de Piano Designer functie en Bluetooth connectiviteit.

De Roland GP6 biedt een combinatie van authenticiteit, speelbaarheid en veelzijdigheid en is hierdoor geschikt voor zowel profesionele muzikanten als voor thuisgebruik.

Algemene informatie

Hoogte
93 cm
Lengte
96 cm
Breedte
141 cm
Gewicht
91 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Piano Reality Hybrid Premium
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
(25W x 2) + (20W x 1) + (15W x 2)
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
648
Polyfonie
Unlimited
Display
LCD
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
App
Roland Piano App
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Piano Reality Premium modelling

Bij het bespelen van een akoestische vleugelpiano vinden er heel wat fysieke interacties plaats, zoals het indrukken van de toetsen, het slaan van de hamers op de snaren, het trillen van de snaren en de klankkast, welke noten je speelt en op welke manier je de pedalen gebruikt. Al deze interacties zorgen ervoor dat pianist exact te horen krijgt wat er zich afspeelt in de vleugelpiano. De Piano Reality Premium modelling technologie probeert een vergelijkbare communicatie na te bootsen tussen pianist en piano, in real time. Dankzij een onbeperkte polyfonie, komen de noten en resonantie volledig tot hun recht in de Roland GP6.

Piano Reality Premium klavier

De Roland GP6 is voorzien van het hybride Piano Reality Premium klavier, en is een combinatie van hout en kunststof. Het speelgevoel van een akoestische vleugelpiano wordt hierdoor prima nagebootst, maar tegelijk zorgt het gebruik van kunststof voor een goede duurzaamheid. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. De toetsen hebben de look en feel van echt ebbenhout en ivoor. Het toetsenbeleg is vochtabsorberend, waardoor je vingers er moeilijker afglijden en de foutenlast lager zal liggen.

De Roland GP6 is uitgerust met de Piano Reality Responsive Premium Pedal technologie, waardoor je een beperkte weerstand ondervindt wanneer je de pedalen licht induwt en meer weerstand naarmate je de pedalen verder intrapt, net zoals bij een akoestische piano. Dit maakt half-pedaal technieken gemakkelijker en biedt jou als pianist veel meer controle over dynamiek en muzikaliteit.

Krachtig speaker systeem met Piano Reality Premium Projection

De Roland GP6 is voorzien van vijf krachtige speakers, die optimaal gepositioneerd zijn in de vleugelkast waardoor je kan genieten van een realistische klankweergave. Deze Piano Reality Premium Projection technologie maakt gebruik van een multi-kanaal versterker en simuleert de rijke klank van een echte vleugelpiano. De vijf luidsprekers zijn perfect geoptimaliseerd voor een superieure en kristalheldere klankweergave.

Bluetooth connectiviteit en Roland Piano app

De Roland GP6 kan je draadloos verbinden met je smartphone of tablet via de Bluetooth Audio functie. Op die manier kan je zelf meespelen met je favoriete nummers, je pianovaardigheden verbeteren via online tutorials en de piano zelfs gebruiken als home entertainment audio systeem.

Via de Bluetooth MIDI functie kan je gebruik maken van de Roland Piano app, waarmee je elektronische partituren kan downloaden, je favoriete songs kan inoefenen en je dagelijkse progressie kan bijhouden in de app. Dit zorgt voor een fijne leerervaring en motiveert om steeds nieuwe dingen te blijven leren.

Klassiek en elegant design

Met zijn opvallend design en elegante rondingen, heeft de GP6 een luxe uitstraling, maar is deze wel compacter dan een akoestische vleugelpiano. Net als bij een echte vleugel, kan je de vleugelklep open zetten voor een betere geluidsprojectie. Via een uitschuifbare klavierklep, worden de toetsen beschermd als je ze niet gebruikt. De minimalistische bedieningsknoppen verdwijnen in het paneel als de achgtergrondverlichting is uitgeschakeld. De GP6 is beschikbaar in een stijlvolle zwarte of witte hoogglans afwerking.

Product video

Wij denken dat u dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

  • Breng een bezoekje in een van onze winkels
  • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek (10:00-18:00)
  • Of contacteer ons telefonisch of via mail

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve winkel Delft)
 
 
Image

♭♩