Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 16.769,00

Ben je liefhebber van een grote verscheidenheid aan muziekgenres?      Musiceer, componeer en zing je graag samen met vrienden en familie? De Yamaha Clavinova CVP-909GP is het vlaggenschip van de de CVP-900 reeks. Dit model beschikt over meer dan 1.500 verschillende klanken die je kan combineren met meer dan 500 verschillende begeleiden stijlen. Daarnaast biedt dit model ook interactieve bladmuziek en kan je er een karaoke mee organiseren! De Yamaha Clavinova CVP-909GP beschikt over het befaamde GrandTouch klavier met houten toetsen en tegengewichten en simuleert het pedaalgebruik van een echte vleugelpiano. De combinatie van 7 krachtige speakers zorgen voor een magistrale klankbeleving.

Algemene informatie

Hoogte
87 cm
Breedte
142 cm
Diepte
123 cm
Gewicht
130 kg

Technische specificaties

Naam klavier
GrandTouch
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(40W + 30W + 20W x 2) + 80W
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
675
General MIDI
Ja
Aantal klanken
1663 + 480 XG
Polyfonie
256
Display
Touchscreen
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
App
Smart Pianist
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Zing, componeer en verken de onbegrensde mogelijkheden van de CVP-serie

De piano's van de CVP-serie bieden heel wat instrumentale klanken (zoals saxofoons, gitaren, strings, blaasinstrumenten,....) maar ook begeleidende styles in een breed scala aan genres, waaronder pop, jazz en klassiek. Dankzij de Super Articulation-technologie worden de de details van elk instrument zeer nauwkeurig gereproduceerd.

Piano's van de Yamaha Clavinova CVP-serie zijn ideaal voor mensen die willen zingen, componeren en hun honger om op nieuwe manieren van muziek te genieten willen stillen. Sluit een microfoon aan en zing - piano's van de Yamaha Clavinova CVP-serie zorgen voor harmonische begeleiding.

Speel op uw favoriete muziek en pas de toonhoogte of het tempo aan uw speelbehoeften aan, of demp zelfs de leadstem. Op de ingebouwde touchscreen kan u van partituren spelen.De toetsen worden aangegeven door de Follow Lights die je helpen de weg te vinden.

Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial samples

De Yamaha Clavinova CVP-909GP is voorzien van samples van de wereldberoemde Yamaha CFX en Bösendorfer Imperial concertvleugels. Bösendorfer is een beroemde Weense pianofabrikant, opgericht in 1828, die eigendom is geworden van Yamaha. De Yamaha CFX wordt gekenmerkt door een heldere en expressieve klank, terwijl de Bösendorfer Imperial een meer charmante en warme klankkleur heeft. Alle 88 toetsen werden heel nauwkeurig gesampled waardoor de harmonieuze nuances van de instrumenten zeer goed tot hun recht komen.

Virtual Resonance Modelling (VRM)

Dankzij de baanbrekende Virtual Resonance Modelling technologie van Yamaha, wordt de klank en resonantie van een echte vleugel op een unieke manier nagebootst. Daarbij wordt rekening gehouden met alle interacties die plaats vinden binnen het instrument zoals het trillen van de snaren, de klankkast de zangbodem, geluiden van dempers en pedalen.

Binaural sampling – Realistische klankbeleving via hoofdtelefoon

Via de Binaural Sampling technologie van Yamaha wordt de klank van de piano gesampled met behulp van gespecialiseerde microfoons die op het oor van de pianist zijn aangebracht. Hierdoor worden alle nuances die door het menselijk oor worden onderscheiden, opgevangen. Dankzij deze technologie wordt er een driedimensionele klank geproduceerd, en lijkt het alsof de klank daadwerkelijk uit de pianokast komt, wanneer je met hoofdtelefoon speelt. De Binaural Sampling zorgt dus voor een optimale muzikale ervaring bij het gebruik van de hoofdtelefoon.

GrandTouch klavier met lineair gradueel gewogen toetsen

Dankzij het Grand Touch klavier met houten toetsen, kan je genieten van een zeer authentiek en realistisch speelgevoel. De witte en zwarte toetsen ziijn voorzien van synthetisch ivoor en ebbenhout en hebben hierdoor een sterk absorberend effect, waardoor de kans op fouten spelen ook lager zal zijn. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano. Het GrandTouch klavier heeft bovendien langere toetsen en geven de pianist meer hefboomeffect, voor een betere dynamische controle. Elke afzonderlijke toets van het klavier van de CVP-909GP is lineair gradueel gewogen, waardoor het speelgevoel van een echte vleugelpiano verbazingwekkend goed wordt nagebootst.  De CVP-909GP beschikt ook over toetscontragewichten (niet beschikbaar in de lagere modellen), waardoor de toetsen sneller naar hun positie terugkeren. Dit zorgt voor een betere controle en bespeelbaarheid, o.a. bij het spelen van een pianissimo met een lichte aanslag.

Demperpedaal met vleugelrespons

De CVP-909GP beschikt over een demperpedaal dat voortdurend de indrukdiepte detecteert en waarmee halfpedaalfunctie mogelijk is. Het demperpedaal met vleugelrespons biedt de weerstandscurve van een vleugel: licht in het begin en zwaarder naarmate het pedaal verder wordt ingetrapt. Hierdoor kan je dezelfde nuances in het pianospel leggen als bij een echte vleugelpiano.

Bluetooth Audio

De Yamaha Clavinova CVP-909GP kan je draadloos verbinden met je smartphone of tablet via de Bluetooth Audio functie. Op die manier kan je zelf meespelen met je favoriete nummers, je pianovaardigheden verbeteren via online tutorials en de piano zelfs gebruiken als home entertainment audio systeem.

Smart Pianist app

De Smart Pianist app kan gratis gedownload worden voor gebruik op tablets en smartphones. De applicatie biedt een gebruiksvriendelijke, grafische interface en veel extra mogelijkheden voor een vlot gebruik van jouw Yamaha Clavinova.

Product video

Wij denken dat u dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

  • Breng een bezoekje in een van onze winkels
  • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek (10:00-18:00)
  • Of contacteer ons telefonisch of via mail

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve winkel Delft)
 
 
Image

♭♩