Yamaha Piano

Yamaha is de grootste pianobouwer ter wereld. Als sedert 1972 is Piano's Maene officiële verdeler voor Yamaha piano's. Als grootste pianospecialist in Nederland bieden we het volledige aanbod van Yamaha piano's aan. Van de Yamaha B1 beginnerspiano tot de grote concertvleugels. 

 

 

Yamaha Piano Kopen

Waarom kiezen voor een Yamaha piano?

Yamaha piano's zijn erg geliefd bij veel beginners maar ook bij pianoleerkrachten, muziekscholen en conservatoria. Zowel professionals als beginners waarderen de klank en betrouwbaarheid van Yamaha piano's. Door de jaren heen heeft Yamaha immers bewezen dat hun piano's zeer duurzaam en solide zijn. Het mooiste bewijs hiervan is het grote aanbod tweedehandse Yamaha piano's. Daarnaast blijft Yamaha sterk innoveren. Zo hebben ze het meest geavanceerde Silent systeem voor piano's en waren de eerste pianoproducent die Transacoustische piano's bouwde. 

Wat is het beste Yamaha Piano Model?

Yamaha bouwt wel 5 verschillende reeksen:

  • De Yamaha B-reeks piano's: Dit zijn de echte beginnerspiano's of instapmodellen van Yamaha. Het kleinste model is de Yamaha B1 piano met een hoogte van 109cm. Daarnaast is er nog de Yamaha B2 en Yamaha B3 (respectievelijk 113cm en 121cm)
  • De Yamaha P-reeks piano's: deze reeks bestaat uit de Yamaha P112 piano, Yamaha P116 piano en Yamaha P121 piano, waarbij de cijfers voor de hoogte van de piano staat. De P-reeks wordt gebouwd met materialen die kwalitatiever zijn dan de B-reeks.
  • De Yamaha U-reeks is de "échte Yamaha". Dit zijn de modellen die Yamaha op de kaart heeft gezet. Als je een Yamaha piano wil waarbij de vlag de lading dekt dan zit je helemaal goed met een Yamaha U1 piano of Yamaha U3 piano. 
  • De Yamaha YUS-reeks is zeer gelijkaardig met de U-reeks maar bij deze Yamaha piano's maakt Yamaha gebruik van betere materialen. Naast de Yamaha YUS1 piano en Yamaha YUS3 piano is er ook een Yamaha YUS5 piano waarbij de toetslengte dichter aanleunt bij een vleugelpiano.
  • De Yamaha SE-reeks bouwt verder op de kwaliteit van de U-reeks, maar maakt gebruik van Europese materialen. 
  • De Yamaha SU-reeks is de topreeks van Yamaha, volledig met de hand gemaakt. 

Waarom een Yamaha Piano bij Piano's Maene Kopen?

Een Yamaha Piano koop je bij Piano's Maene omdat we de grootste pianospecialist van Nederland zijn. Je kan rekenen op ons team van gepassioneerde pianoconsultant die je toegewijd zullen helpen met toelichting en informatie. Daarnaast hebben we een zeer groot aanbod in onze vele winkels beschikbaar om te testen. Vervolgens leveren we jouw gekochte Yamaha piano bij je thuis met onze eigen transportdienst. Ook voor het stemmen van je Yamaha piano kan je op ons rekenen. We investeren in de opleiding van onze pianotechnici zodat je Yamaha piano er perfect bij staat. Met meer dan 85 jaar ervaring kun je op ons rekenen!

♭♩