Een piano of vleugel voor je event huren?

Piano's Maene beschikt over een uitstekend onderhouden vloot van zeer recente piano's en vleugels die u voor één of meerdere dagen kunt huren.

Professionele vleugelverhuur
Onze afdeling vleugelverhuur is voor ons geen bijzaak, maar een professionele organisatie. Er komen immers bij de verhuur veel zaken om de hoek kijken. Denkt u hierbij aan transport, plaatsing en stemming op locatie. Wij onderhouden en vervangen de instrumenten volgens een strak schema om altijd topkwaliteit te kunnen leveren. Op verzoek bieden wij de pianist de unieke mogelijkheid vooraf een vleugel te selecteren.

 

                                                       

 

Ons aanbod

Onze vloot bestaat uit 24 akoestische en digitale piano's en vleugels die jonger zijn dan 5 jaar en steeds in topconditie verkeren.

Als exclusief vertegenwoordiger van Steinway & Sons in Nederland en België kunt u bij ons terecht voor de hoogste kwaliteit en service op het gebied van piano- en vleugelhuur. 

Chris Maene rechtsnarige concertvleugel

Uiteraard hebben we onze eigen ontwikkelde Chris Maene Straight Strung Concert Grand in de verhuur voor evenementen en CD-opnames. Voor meer informatie over deze unieke instrumenten kunt u terecht op de Chris Maene website.

Historische klavierinstrumenten

Ook voor historische klavierinstrumenten kunt u bij ons terecht. De door Chris Maene gerestaureerde of gekopieerde pianofortes worden wereldwijd als referentie beschouwd. We kunnen nu verschillende modellen aanbieden:

 Van een Andreas Stein 1786 tot een Steinway & Sons 1875 of een Bösendorfer 1884, de Chris Maene Collection heeft het allemaal.

 

 


Concertstemmen en onderhoud

Naast verhuur en transport verzorgen wij ook het juiste onderhoud en de stemming. Dit wordt gedaan door een professioneel team van hoogopgeleide en ervaren concertstemmers. Deze concertstemmers zijn tevens ervaren pianotechnici en zorgen dan ook voor de afregeling van het mechaniek en instrument. Zo hebben zij de zorg voor o.a. de instrumenten in Het Concertgebouw Amsterdam, Concertgebouw De Doelen en voor Nationale Opera & Ballet.

Ons aanbod

  • Perfect onderhouden zeer jonge verhuurinstrumenten
  • Hoogopgeleide concertstemmers en pianotechnici
  • Levering door heel Nederland
  • Professionele organisatie
  • Zeer ervaren medewerkers
  • Volledige ontzorging: een totaalpakket met huur, transport en stemming inclusief 

Meer weten?
Wilt u meer informatie over onze vleugelverhuur, neemt u dan direct contact op: 072 541 44 00 of stuur een e-mail naar henk.swinnen@maene.nl