Steinway Occasion Sale 2024

Van een authentieke Steinway & Sons vleugel tot een nearly new Steinway piano uit 2016. Tijdens de laatste twee weken van mei (21/5 t/m 1/6) verzamelen we alle occasion Steinway & Sons piano's en vleugels in onze hoofdvestiging in Alkmaar. Een unieke kans om de verschillende instrumenten op één locatie te kunnen bespelen en vergelijken! 

Occasion Steinway Sale

Een Steinway & Sons occasion vleugel of piano rechtstreeks van de officiële Steinway vertegenwoordiger, met extra gunstige voorwaarden!

Van een authentieke Steinway & Sons vleugel tot een nearly new Steinway piano uit 2016. Van 21 mei t/m 1 juni verzamelen we alle occasion Steinway & Sons piano's en vleugels in onze hoofdvestiging in Alkmaar. Een unieke kans om de verschillende instrumenten op één locatie te kunnen bespelen en vergelijken! Bovendien geniet je tijdens deze twee weken van extra scherpe voorwaarden. Het aanbod omvat tal van modellen in verschillende maten en uitvoeringen (vleugels en piano's). Alle instrumenten zijn volledig gereviseerd volgens de norm van Steinway, met gebruik van originele materialen en uitgevoerd door hoogopgeleide Steinway technici met 10 jaar garantie. Kortom, de kwaliteit die u van een officiële Steinway vertegenwoordiger mag verwachten. Laat deze kans niet liggen. Nergens in Nederland zullen er meer originele tweedehands Steinways te vinden zijn!

Interesse? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en vraag naar de beschikbaarheid. Kom je liever op afspraak, dan is dat uiteraard ook mogelijk. 

We sluiten deze premium salesweken af met een slotconcert op authentieke en zeer recente Steinway & Sons vleugels door jong talent Alfredo Van Der Munt. Meer info: https://www.maene.nl/nl_NL/steinway-sons-door-de-jaren-heen 

♭♩