1 à 2 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 1 à 2 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Deze piano is verkocht

De CSP-170 is het topmodel uit de Yamaha Clavinova CSP-reeks, en beschikt over een klavier met houten toetsen. Daarnaast beschikt dit model ook over een betere versterking ten opzichte van de CSP-150. Door connectie te maken met een tablet krijg je via de Smart Pianist app toegang tot een grote database van instrumentale klanken, stijlbegeleidingen en honderden nummers die je spelenderwijs snel onder de knie krijgt! De Yamaha Clavinova CSP-170 is uitgerust met de 'Stream Lights' technologie waarbij lampjes je aantonen welke noten je dient te spelen.

Algemene informatie

Hoogte
104 cm
Breedte
141.2 cm
Diepte
46.5 cm
Gewicht
67 kg

Technische specificaties

Naam klavier
Natural Wood X (NWX)
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Synthetic Ivory/Ebony
Let off
Ja
Speakers
(45W + 45W) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
479
General MIDI
Ja
Aantal klanken
721
Polyfonie
256
Display
Standaard
Bluetooth audio
Nee
Bluetooth MIDI
Nee
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Ja
App
Smart Pianist
Aantal pedalen
3

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Lieselotte of een van onze andere pianoconsultants.

Mijn muziek - Mijn piano - Mijn manier

Speel de songs die u altijd al wilde spelen met de nieuwe line-up Yamaha Clavinova CSP's, met state-of-the-art technologieën en concepten, die uw dromen vervullen van optreden op een authentieke vleugel.

Geniet van de eenvoudige, intuïtieve bediening vanaf smartphone of tablet via de speciale app 'Smart Pianist'.

Pianospelen makkelijk gemaakt!

De Yamaha Clavinova CSP laat u zien hoe makkelijk het kan zijn om de piano te bespelen en te ervaren hoe u kunt genieten van muziek maken. De speciale Yamaha Clavinova Smart Pianist-app analyseert de muziek die u wilt spelen en creëert vervolgens de bladmuziek van een pianobegeleiding voor u. Het enige dat u hoeft te doen is de volglichten te volgen!

Als u klaar bent de uitdaging van een solo-optreden aan te gaan, biedt de Yamaha Clavinova CSP u ingebouwde songs voor direct plezier, of extra songs die u kunt aanschaffen via Yamaha MusicSoft (www.yamahamusicsoft.com). En zelfs als u net begint, kunt u op de volglichten vertrouwen om u de weg te wijzen.

De Yamaha Clavinova CSP's bieden u ongeëvenaarde mogelijkheden voor muzikale expressie, met een enorme verscheidenheid aan instrumentvoices die verdergaan dan hun eenvoudige, elegante behuizing. U kunt genieten van muzieksessies met rock- of jazzbands, en zelfs bossanova-orkesten, door gewoon stijlen toe te wijzen.

Wilt u ook zingen? De Yamaha Clavinova CSP is voorzien van een microfooningang, en zorgt zelfs voor harmonieën terwijl u zingt!

Met twee wereldberoemde concertvleugels beschikbaar via een druk op de knop, laat de Yamaha Clavinova CSP-serie u de perfecte pianoklank kiezen voor de muziek die u wilt spelen. De Yamaha Clavinova CSP-serie biedt veel meer dan alleen gesamplede geluiden, het reproduceert nauwgezet tot in detail de Yamaha CFX-concertvleugel en de legendarische B?sendorfer Imperial.

Yamaha’s geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie is nu beschikbaar op de Yamaha Clavinova. De technologie maakt gebruik van samples van de CFX, Yamaha's vermaarde concertvleugel, opgenomen met speciale microfoons, die positioneringsinformatie en andere nuances bevatten die door het menselijk gehoor onderscheiden worden. Het resulterende geluid is zo natuurgetrouw, zo meeslepend, dat u zelfs al snel vergeet dat u een hoofdtelefoon op hebt.

Een van de bepalende kenmerken van een Yamaha Clavinova CSP is de veelheid van verschillende stijlen die in realtime kunnen worden bestuurd door het spelen van akkoorden op het klavier. Begeleidingsstijlen introduceren ensembles van virtuele muzikanten aan uw spel in een groot aantal verschillende muziekgenres. Van kleine jazzensembles tot volledige orkesten, u bepaalt welke akkoorden of harmonieën ze spelen door wat u speelt, en u bestuurt de dynamiek van het ensemble. De stijlen, ontwikkeld door professionele sessiemuzikanten van over de hele wereld, voegen authentieke begeleiding van studiokwaliteit toe aan uw spel, zelfs als u alleen speelt.

Natural Wood X-klavieren (NWX met natuurlijk hout) zijn gemaakt met behulp van Yamaha's ongeëvenaarde expertise, dat is verkregen door meer dan een eeuw ervaring met het vervaardigen van uitstekende piano's.

Net als bij vleugels, is het gebruikte materiaal voor Natural Wood X-klavieren vervaardigd van hout dat zorgvuldig is gedroogd, specifiek voor gebruik bij het maken van muziekinstrumenten. Alleen het beste hout van de beste delen van elke boom wordt geselecteerd, wat resulteert in een klavier dat beter bestand is tegen kromtrekken en buigen dan gewone gelamineerde houten klavieren.

Het Yamaha Natural Wood X-klavier beschikt over hetzelfde mechaniek en dezelfde drie-sensorconfiguratie als het Graded Hammer 3X-klavier, dat accuraat het gedrag van het klavier registreert en interpreteert voor een aanspreekbaarheid die nagenoeg overeenkomt met die van een vleugel. Hierdoor kunt u soepel, vloeiende passages of lichte trillers levendig spelen. Dit zijn technieken die in veel stukken gebruikt worden, zoals in Für Elise.

Product videos

Vragen? Kom langs, of stel ze online

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

  • Breng een bezoekje in een van onze winkels
  • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek (10:00-18:00)
  • Of contacteer ons telefonisch of via mail

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 10u00 - 18u00
  • Woensdag: 10u00 - 18u00
  • Donderdag: 10u00 - 18u00
  • Vrijdag: 10u00 - 18u00
  • Zaterdag: 10u00 - 18u00
  • Zondag: gesloten (behalve winkel Delft)
 
 
Image

♭♩