1 à 2 weken
Dit artikel is beschikbaar binnen 1 à 2 weken. Zodra beschikbaar in het magazijn, wordt de piano direct geleverd.

Dit product is leverbaar binnen 2 à 3 weken

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Amsterdam
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Delft
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Utrecht
Niet beschikbaar

Vanaf € 2.489,00

De Yamaha Clavinova CSP-255 is een erg leuk instrument voor wie op een intuïtieve en interactieve manier piano wil leren spelen. Door connectie te maken met een tablet krijgt u via de Smart Pianist app toegang tot een grote database van instrumentale klanken, stijlbegeleidingen en honderden nummers die u spelenderwijs snel onder de knie krijgt! De Yamaha Clavinova CSP-255 is uitgerust met de 'Stream Lights' technologie waarbij lampjes u aantonen welke noten u dient te spelen. Deze digitale piano beschikt over het GrandTouch-S klavier met synthetische toetsen en een degelijke klankversterking.

Algemene informatie

Hoogte
104 cm
Breedte
141 cm
Diepte
46 cm
Gewicht
58 kg

Technische specificaties

Sostenuto pedaal
Nee
Silent optie
Nee
Aantal pedalen
3

Nuttige documenten

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Smart technologie gecombineerd in 1 piano

De CSP-255 maakt deel uit van de nieuwe Yamaha Clavinova CSP-200 reeks van Yamaha. Deze digitale piano beschikt over een breed scala aan klanken en begeleidende styles. Bovendien biedt de CSP-255 een uitgebreide database van meer dan 400 interne songs. Speel op uw favoriete muziek en pas de toonhoogte of het tempo aan uw speelbehoeften aan, of demp zelfs de leadstem. De Smart Pianist app analyseert uw favoriete muziek en genereert de begeleidende partituur om mee te spelen. De toetsen worden aangegeven door de Stream Lights die je helpen de weg te vinden.

Houdt u van zingen? De Clavinova CSP-serie beschikt ook over een microfoon aansluiting en Vocal Harmony, waarmee u uw favoriete songs en muziekstukken kunt meezingen.

Smart Pianist app

De Smart Pianist app kan gratis gedownload worden op uw tablet en smartphone en biedt toegang tot alle functies van de Clavinova CSP-reeks. De applicatie biedt een gebruiksvriendelijke, grafische interface en garandeert een vlot gebruik van uw Yamaha Clavinova.

Het GrandTouch-S klavier

Het GrandTouch-S klavier van de Yamaha Clavinova CSP-255, biedt de pianist een zeer realistisch speelgevoel. De witte en zwarte toetsen ziijn voorzien van synthetisch ivoor en ebbenhout en hebben hierdoor een sterk absorberend effect, waardoor de kans op fouten spelen ook lager zal zijn. Het klavier is voorzien van een escapement (let-off) mechanisme, zoals bij een echte akoestische piano.

Binaural sampling – Realistische klankbeleving via hoofdtelefoon

Via de Binaural Sampling technologie van Yamaha wordt de klank van de piano gesampled met behulp van gespecialiseerde microfoons die op het oor van de pianist zijn aangebracht. Hierdoor worden alle nuances die door het menselijk oor worden onderscheiden, opgevangen. Dankzij deze technologie wordt er een driedimensionele klank geproduceerd, en lijkt het alsof de klank daadwerkelijk uit de pianokast komt, wanneer u met hoofdtelefoon speelt. De Binaural Sampling zorgt dus voor een optimale muzikale ervaring bij het gebruik van de hoofdtelefoon.

Virtual Resonance Modelling (VRM)

Dankzij de baanbrekende Virtual Resonance Modelling technologie van Yamaha, wordt de klank en resonantie van een echte vleugel op een unieke manier nagebootst. Daarbij wordt rekening gehouden met alle interacties die plaats vinden binnen het instrument zoals het trillen van de snaren, de klankkast de zangbodem, geluiden van dempers en pedalen.

Grand Expression Modelling

Dankzij deze technologie, wordt de impact van de speeltechniek van de pianist op de klankweergave nagebootst. Net zoals bij een akoestische piano, zorgt de intensiteit en de snelheid van de aanslag zorgen voor een grenzeloze klankvariatie waardoor een extra dimensie wordt toegevoegd aan de muzikale beleving.

Bluetooth Audio en MIDI

Gebruik muziekapps op uw Bluetooth-apparaat om nummers af te spelen via de speakers van de Clavinova, of speel zelfs mee. U kan zelfs draadloos verbinding maken met het instrument met behulp van Yamaha's Smart Pianist-app.

Product video

Wij denken dat u dit ook interessant vindt

Vragen? Kom langs, of stel ze online

Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

  • Breng een bezoekje in een van onze showrooms
  • Maak gebruik van onze webchat in de rechter benedenhoek (tijdens onze openingsuren) 
  • Of contacteer ons telefonisch of via mail
Image

♭♩