Exclusieve Kawai K350 'Maene Edition' bij Piano's Maene

  • Akoestische piano
  • Koopadvies
  • Piano advies voor beginners
  • Piano inspiratie

Piano's Maene was een van de eerste distributeurs van Kawai in Europa en verdeelt al sinds 1960 Kawai-piano's in diverse prijsklassen. Door de jarenlange uitstekende samenwerking hebben Piano's Maene en Kawai de handen ineengeslagen voor een speciale editie ter ere van het 85-jarig bestaan van Piano's Maene.

Kawai logo chrome
Kawai K350 'Maene edition'

Limited 'Maene edition'

Piano's Maene is al lange tijd de grootste Kawai-pianodealer in Europa, wat unieke samenwerkingsprojecten mogelijk maakt. De Kawai K350 ‘Maene edition’ wordt tijdelijk aangeboden als limited edition, met slechts 85 exemplaren beschikbaar ter gelegenheid van het 85-jarig jubileum van Piano's Maene.

Voor deze limited edition biedt Piano's Maene ook een cashback voordeel van €1.000 aan. Wees er dus snel bij om jouw uniek exemplaar te bemachtigen!

Kawai hamerkoppen

Kwaliteit en duurzaamheid

De Kawai K350 is een verbeterde versie van de populaire K300, mede dankzij het gebruik van een actiemechaniek met houten onderdelen. Het gebruik van hout versterkt de resonantie en warmte van de pianoklank, wat door pianisten wordt gewaardeerd vanwege het natuurlijke gevoel en de respons van houten onderdelen, die soms ontbreken bij synthetische materialen.

De K350 heeft een hoogte van 122 cm en een zangbodem van massief sparrenhout met rechte nerven, streng geselecteerd en aan hoge kwaliteitseisen voldoend. De hamerkoppen zijn gemaakt van mahoniehout met een dubbele viltlaag. Het klavier is ontwikkeld in de fabrieken van Kawai in Hamamatsu, Japan, en biedt een uitstekende controle en respons.

Kawai K350 zangbodem

Uniek design met zwarte accenten

Als speciale editie heeft de piano visueel enkele opvallende accenten gekregen. De matzwarte zangbodem en het zwart hoogglans frame, gecombineerd met zilverkleurige hardware, geven het instrument een unieke en verfijnde uitstraling die perfect past in elk interieur.

Kawai K350 conclusion

Conclusie

Zowel op muzikaal als op designvlak kan de Kawai K350 concurreren met de beste akoestische piano's in het middensegment. Het is een uitstekende all-round piano voor zowel gevorderde als beginnende pianisten, met een uniek en stijlvol design.

Benieuwd? Kom snel langs om het instrument te beluisteren of zelf uit te proberen in een van onze winkels of bestel hem direct op onze webshop!

♭♩