Op aanvraag
Dit artikel heeft momenteel een iets langere levertermijn. Contacteer ons voor meer info.

Neem contact op voor levertermijn

Bekijk of bespeel in deze showrooms::

Beschikbaarheid in Alkmaar
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Antwerpen
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Brussel
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Gent
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Limburg
Niet beschikbaar
Beschikbaarheid in Ruiselede
Niet beschikbaar

Vanaf € 2.049,00

De Roland HP704 is het betere instrument HP-reeks, maar het eerste instrument van de reeks met Rolands befaamde SuperNATURAL Piano Modeling technologie. Daarnaast beschikt dit dit model over het hybride PHA-50 klavier wat zorgt voor een authentieker speelgevoel.

De Roland HP704 heeft een iets klassieker uitzicht, een degelijk klavier en een goede klank en kan perfect ingezet worden ter begeleiding van de eerste stappen in de pianowereld. Een terdege instrument binnen een haalbaar budget.

Algemene informatie

Hoogte
94 cm
Breedte
138 cm
Diepte
47 cm
Gewicht
54 kg

Technische specificaties

Naam klavier
PHA-50
Houten klavier
Ja
Toetsenbeleg
Ivory/ebony Feel
Let off
Ja
Speakers
(25w + 5w) x 2
Begeleidende ritmes
0
Begeleidende stijlen
0
General MIDI
Ja
Aantal klanken
324
Polyfonie
Unlimited
Display
OLED
Bluetooth audio
Ja
Bluetooth MIDI
Ja
Line out
Ja
Line in
Ja
USB to host
Ja
USB to device
Ja
MIDI in/out
Nee
Aantal pedalen
3
  1. Acoustic Bonus
  2. Digital Academy
  3. Gratis levering
  4. 10 jaar Garantie

Een vraag of advies nodig?

We staan voor je klaar! Stel je vraag aan Fem of een van onze andere pianoconsultants.

Piano spelen is een van de meest voldoening gevende ervaringen in het leven. Ongeacht of je nu jezelf leert spelen, of toekijkt hoe je familie een passie voor muziek ontdekt. De Roland HP700-serie ondersteunt die ambities met prachtige pianoklanken, verfijnde styling en handige functies die je doen terugkeren voor meer. En met de flexibiliteit en expressie die past bij elk genre en speelniveau, heb je een instrument dat met je meegroeit. Wat je ambities voor het bezitten van een piano ook zijn: de HP700-serie helpt je om deze te vervullen. Deze pianoreeks brengt stijl, cultuur en muziek in het hart van je woning.

Voortreffelijke look en authentieke piano-touch met vier luidsprekers tellend audiosysteem.

De Roland HP704 biedt de stijl, de prestaties en de loepzuivere geluidsprojectie die je verwacht van een premium studiopiano. Met zijn slanke en verfijnde behuizing maakt deze digitale piano een statement: ongeacht waar je hem bespeelt. Een scala aan afwerkingen zorgt ervoor dat hij overal past. Het geavanceerde PHA-50-klavier, de ingebouwde leerfuncties en de Bluetooth-connectiviteit met muziekapps zorgen ervoor dat je altijd geïnspireerd wordt om te spelen, te ontdekken en jezelf te verbeteren. De hoge, elegante kast herbergt een krachtig geluidssysteem met vier luidsprekers, dat een dynamische, ruimtevullende sound levert terwijl je speelt. Of terwijl je ontspant tijdens het streamen van je favoriete muziek.

Druk jezelf uit met het responsieve PHA-50 klavier

Heb je een verlanglijst voor je nieuwe piano? Dan moet ‘speelgevoel’ een prioriteit zijn. Of je nu basisvaardigheden opbouwt, of jezelf uitdrukt via een veeleisende performance: het responsieve PHA-50-klavier van de Roland HP704 reageert op élke aanraking - waardoor jij de controle behoudt en geïnspireerd blijft. Je zult ook de mix van ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie waarderen. De gladde houten zijkanten geven elke witte toets een vertrouwd gevoel, terwijl het duurzame binnenframe zorgt voor een onderhoudsvrije betrouwbaarheid. En dat jarenlang bij dagelijkse speelsessies.

Dynamisch geluid uit een krachtig systeem met vier luidsprekers

Een geweldige sound doet je beter spelen. De SuperNATURAL-technologie van de Roland HP704 vat de essentie van een akoestische piano in elke noot. En terwijl je speelt, komt je performance tot leven via een geavanceerd akoestisch projectiesysteem met vier luidsprekers; dat sprankelende hoge tonen, warme lage tonen en alles daartussenin levert. De vier ingebouwde luidsprekers zijn geconfigureerd in twee paar. En elk paar is geoptimaliseerd voor een verbluffende geluidsweergave, over het volledige immense dynamische bereik van de piano. Of je nu muziek speelt of streamt, je hoort elke noot in een meeslepend, kristalhelder geluid.

Oefen en treed op met hoofdtelefoon en bluetooth

Een Roland HP700 piano kan het middelpunt van een kamer zijn - of zo discreet dat je nauwelijks merkt dat hij er is. Voor stille oefenmomenten overdag of 's nachts, sluit je een hoofdtelefoon aan. Zo geniet je van een meeslepend geluid dat je familie of buren niet stoort. Voor het interactief studeren kun je de piano draadloos verbinden met je smartphone via Bluetooth®, en meespelen met je favoriete nummers of je vaardigheden verbeteren met online tutorials. Bij een optreden kun je het volume van de interne luidsprekers regelen, om zo de ruimte met muziek te vullen. En als je niet speelt, kun je de Roland HP700 piano ook gebruiken als home entertainment-systeem, waarbij je muziek streamt met heldere, gedetailleerde hoge tonen en rijke, krachtige bassen.

Leer sneller met de Piano Everyday app

Piano leren spelen, betekent niet per se meer eindeloos werken. Slechts vijf minuten gerichte training per dag kan je spel verbeteren: zéker met de Roland Piano Every Day-app. Die draait op je smartphone of tablet en communiceert met de piano via Bluetooth, zodat die altijd paraat staat. Vind je favoriete nummers, speel mee en de app neemt automatisch je performance of oefensessie op. Luister vervolgens terug naar de passages die aandacht nodig hebben, zelfs als je niet in de buurt van de piano bent. Dit is de snelste weg naar een beter pianospel, en veel leuker dan eindeloos te moeten oefenen.

Product videos

Alternatieve producten

Dit zijn alternatieve producten:

Vragen? Kom langs, of stel ze online

  • Twijfel je over welke piano je precies nodig hebt? Of wil je gewoon alles te weten komen over piano's? Onze pianoconsultants helpen je graag verder!

Image

♭♩