Steinway & Sons - exclusieve dealer

Steinway & Sons is en blijft dé referentie voor concertpianisten over de hele wereld. Bij Piano's Maene kan je terecht voor het volledige aanbod van Steinway & Sons en haar dochtermerken. Ontdek de beste pianos ter wereld in onze Steinway Galleries in Gent & Alkmaar, of in onze hoofdvestiging in Ruiselede.

Chris Maene Rechtsnarige Concertvleugels

Vanuit de ultieme wens om een innovatief en artistiek alternatief voor de hedendaagse vleugel te bouwen, creëerde Chris Maene de Straight Strung Grand Piano. De piano's combineren inzichten uit onze grote historische collectie met de hypermoderne pianobouw. Inmiddels bestaat het aanbod uit verschillende soorten en types instrumenten. Ontworpen, gebouwd en ontwikkeld in onze hoofdvestiging in Ruiselede.

Atelier Chris Maene bouwt ook replica's van historische piano's die gebouwd worden op bestelling voor concertzalen en instituten over de hele wereld. 

Doutreligne Piano's en Vleugels

Onze eigen Doutreligne piano's zijn hoogkwalitatieve instrumenten met Europese onderdelen en DNA, en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Uitstekende piano's voor pianisten van elk niveau!

♭♩