Piano's Maene steunt Méér Muziek In De Klas

  • Akoestische piano
  • Innovatie
  • Koopadvies
Sinds kort mag Piano’s Maene zich met trots partner noemen van Méér Muziek in de Klas, de landelijke organisatie die het muziekonderwijs op de basisscholen een nieuwe stimulans wil geven. We slaan de handen ineen om instrumenten te verzorgen voor het onderwijs.
 
- Geschreven door Jaap Wisselink
Méér Muziek in de klas - Piano's Maene
Reizende Piano's

Partnerschap

Omdat Piano’s Maene het maatschappelijk belang van goed muziekonderwijs meer dan onderschrijft gaan wij onze instrumenten beschikbaar stellen voor verhuur aan scholen! Op deze manier kunnen scholen op simpele wijze een goede piano in huis halen voor een klein bedrag per maand en ondersteunen wij Méér Muziek in de Klas en het muziekonderwijs. Hoe gaat dat in zijn werk?

Reizende Piano's

Speciaal voor deze samenwerking verhuren wij zowel akoestisch als digitale piano’s. Deze ‘reizende piano’s’ worden voorzien van een in hoogte verstelbare pianobank en wordt kosteloos geleverd en weer opgehaald.   

Huren duurt minimaal een half jaar maar kan eindeloos worden verlengd. Mocht huren nou zo goed bevallen dat jullie een piano willen aanschaffen dan kan zelfs een deel van de betaalde huur worden ingezet bij aanschaf. Klik op de knop voor de voorwaarden of vul gelijk het formulier in!

Samen pianospelen

Winactie

Als dit verhaal jullie heeft overtuigd om een piano te huren maken we het geheel nog nèt iets mooier maken door ook nog een winactie in het leven te roepen.

Maak kans op een jaar lang gratis huren door jullie versie van jullie lievelingslied te posten op sociale media en tag ons met #meermuziekindeklas #reizendepiano. De beste inzendingen worden beloond met een prachtige akoestische piano!

♭♩